Món Esport
Florentino Pérez vol robar al Barça una de les seves joves promeses

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, està sempre atent a qualsevol possibilitat de reforçar la seva plantilla a baix cost. Ara, el màxim mandatari blanc ha vist néixer una oportunitat de mercat al Barça. Es tracta del defensa blaugrana Ronald Araujo. El central finalitza el seu contracte amb l’entitat culer l’any 2023 i encara no ha renovat. El programa ‘Sin concesiones’ de Radio Kanal Barcelona va informar que Florentino Pérez estaria pressionant el futbolista amb l’objectiu que no renovi i poder-lo fitxar gratis un cop finalitzi la seva relació contractual amb el club blaugrana.

A hores d’ara, els agents de Ronald Araujo estan negociant la seva renovació de contracte amb la direcció esportiva del Barça. L’agent del jugador, Flavio Perchman, va assegurar al programa uruguaià ‘Sport 890’ que “Araujo està molt content al Barça i vol continuar al club”. No obstant això, és cert que l’acord per la renovació del sud-americà s’ha allargat més del que esperaven tant la directiva culer com el mateix defensa.

El diari Sport va explicar que diversos equips de la Premier League s’han interessat per la situació de Ronald Araujo i li han fet arribar ofertes molt interessants econòmicament. Aquestes propostes milloren les condicions que ha ofert el Barça al defensa per la seva renovació. Ara bé, el central entendria la situació econòmica del club blaugrana i no tindria pensat demanar-li que iguali les ofertes que ha rebut des d’Anglaterra. Però Araujo sí que ha sol·licitat unes condicions salarials que reconeguin la seva aportació al primer equip blaugrana. Ara mateix, l’uruguaià se sent un dels futbolistes importants de la plantilla, ja que és el segon central que més partits ha jugat per darrere de Piqué i també és el defensa que més gols ha fet amb un total de dos.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta podria viure un nou ‘cas Dembélé’ amb un altre jugador
Notícia: Joan Laporta podria viure un nou ‘cas Dembélé’ amb un altre jugador
Comparteix
Ronald Araujo encara no ha renovat i ha rebut importants ofertes d'equips anglesos
Gavi disputa una pilota amb Modric | FC Barcelona
Gavi emprenya el madridisme després del clàssic
Notícia: Gavi emprenya el madridisme després del clàssic
Comparteix
Els aficionats del Reial Madrid s'han ofès per una fotografia que va compartir el migcampista a Instagram

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LADRONES a gener 16, 2022 | 13:02
    LADRONES gener 16, 2022 | 13:02
    Es la professió que tenen a madrid, robar robar i robar tot el que puguin de catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa