Món Esport
Jorge Mendes insisteix a oferir un jugador al Barça

Joan Laporta, Mateu Alemany i Jorge Mendes s’han reunit aquesta setmana a un conegut restaurant de Barcelona, després de la desfeta dels blaugranes davant l’Inter de Milà. A sobre la taula hi ha hagut diversos noms, entre ells el de Rúben Neves. L’agent portuguès creu que l’actual jugador del Wolverhampton seria el substitut perfecte per a Sergio Busquets. El president del Barça ja ha anunciat que hi haurà reforços a l’hivern i l’internacional portuguès de 25 anys podria ser un d’ells. Ara bé, Neves té contracte fins al 2024 amb els anglesos i de segur que no el deixaran sortir per un preu reduït.

Cal trobar un substitut de garanties per a Busquets

Sergio Busquets necessita un relleu. El mig centre català conserva encara una enorme i indubtable qualitat, però pateix molt defensivament, sobretot contra rivals d’entitat com l’Inter de Milà. Una pèrdua seva va originar el segon gol dels italians el dimecres passat al Camp Nou. Amb Nico González cedit al València i Frenkie de Jong que no acaba d’encaixar en la posició de pivot, el Barça necessita trobar algú que pugui alliberar de minuts al de Badia del Vallès. Rúben Neves podria ser l’escollit, tot i que el preferit de Xavi Hernández continua essent Martín Zubimendi, de la Reial Societat.

Rubén Neves, jugador del Wolverhampton | Europa Press
Rubén Neves, jugador del Wolverhampton | Europa Press

Deixar sortir Nico pot haver estat un error

La reunió de Jorge Mendes amb Alemany i Laporta no va tenir a Rúben Neves com a únic nom. Cal recordar que el cèlebre agent portuguès és el representant de Nico, actualment cedit al València. Durant els darrers dies s’han escoltat veus que la secretaria tècnica del Barça s’ha plantejat recuperar-lo el pròxim hivern. De moment no hi ha res concretat, però la falta d’alternativa al migcentre han fet pensar al club que potser es van equivocar deixant-lo sortir.

Íñigo Martínez, a l’òrbita blaugrana

Més enllà de la trobada amb Mendes, al Barça també li agradaria signar un central al mercat d’hivern. Íñigo Martínez està sonant amb força durant les últimes hores. El defensa basc acaba contracte amb l’Athletic Club el proper estiu i els culers n’estan al cas, però podrien avançar la seva arribada, ja que Xavi no confia en Gerard Piqué, menys després de la seva actuació el dimecres passat. A més, les lesions han castigat molt la parcel·la defensiva dels blaugranes i volen sumar un nou efectiu a la zona.



Més notícies
Ansu Fati canvia el germà de Messi per Mendes
Notícia: Ansu Fati canvia el germà de Messi per Mendes
Comparteix
La perla més prometedora de la Masia s’incorpora a la llarga llista de representats per l’agent portuguès, encapçalada per Cristiano Ronaldo
Nico González, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona
El Barça anuncia la renovació i cessió de Nico, que marxa al València
Notícia: El Barça anuncia la renovació i cessió de Nico, que marxa al València
Comparteix
Nico González renova fins al 2026 i marxa cedit al València de Gattuso
Rubén Neves, amb la selecció portuguesa | Europa Press
Apareix una nova alternativa per substituir Busquets
Notícia: Apareix una nova alternativa per substituir Busquets
Comparteix
El Barça s'interessa en Rubén Neves davant les complicacions del fitxatge de Martín Zubimendi
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta anuncia que el Barça ja treballa en el mercat hivernal de fitxatges
Notícia: Laporta anuncia que el Barça ja treballa en el mercat hivernal de fitxatges
Comparteix
El president ha admès que "l'equip s'està fent encara" malgrat el bon mercat d'estiu fet

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa