Món Esport
Ansu Fati canvia el germà de Messi per Mendes
  • CA

Ansu Fati ha canviat d’agent. La perla més prometedora de la Masia –juntament amb Riqui Puig– ha deixat de ser representat per Rodrigo Messi, germà del capità del Barça, per passar a treballar amb Jorge Mendes, mànager de jugadors com Cristiano Ronaldo, Nélson Semedo, João Félix, Bernardo Silva o Di María, entre molts altres. Tot i que només té 17 anys, Mendes serà el seu tercer agent de la seva carrera, ja que també va col·laborar amb Junior Minguella.

El famós representant també gestionarà la imatge d’Ansu Fati a través de Polaris Sports. Segons ha informat Mundo Deportivo, tot plegat no tindrà cap mena d’influència en els plans de futur del Barça amb el jove extrem, que aquest estiu passarà a tenir fitxa del primer equip i una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros. Les seves intencions tampoc no han variat tot i el desastre a Lisboa: ell té clar que vol triomfar al Camp Nou i seguirà treballant de valent per aconseguir-ho.

Tot i que ja està de vacances, Ansu Fati ha viscut una setmana especial. Josep Maria Bartomeu l’ha declarat intransferible públicament i Ronald Koeman ha obert la porta de bat a bat a donar-li oportunitats de valor. Aquest dijous, per últim, ha rebut una molt bona notícia en forma de convocatòria per a la selecció espanyola absoluta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa