Món Esport
L’operació de Koundé, a punt d’erupcionar

El Futbol Club Barcelona està lluitant per concedir a l’entrenador del seu primer equip masculí, Xavi Hernández, la millor plantilla possible. Així ho ha deixat clar recentment el president, Joan Laporta. Ara, amb l’activació de la segona palanca econòmica del club, torna a haver capacitat per fer grans inversions. I una de les que té ara mateix la junta directiva entre cella i cella és la del gran defensa del Sevilla Jules Koundé. Una operació que s’està treballant i que està molt a prop d’erupcionar, per bé o per malament.

Els indicis que deixen molt clar que Koundé marxarà del Sevilla

Per una banda, ha transcendit que el jugador no ha viatjat amb el conjunt andalús en un stage de pretemporada. Els homes de Julen Lopetegui han viatjat a la localitat portuguesa de Lagos, per disputar dos partits amistosos en terres del país ibèric. I la gran sorpresa ha estat l’absència del francès. El tècnic s’ha endut 31 jugadors, i entre aquests no hi és un Koundé que s’ha quedat a Sevilla per acabar de recuperar-se d’una lesió.

Això és, doncs, un nou senyal que deixa clar que el jugador marxarà del Sevilla aquest estiu. Ja ho va anticipar el mateix Lopetegui en l’anterior concentració dels seus en aquesta pretemporada, a la capital sud-coreana, Seül, on tampoc hi va ser Koundé: “Ha sortit un jugador molt important com és Diego Carlos, i pot ser que també ho faci l’altre central titular habitual nostre. No sabem què passarà“, va expressar el basc, fent al·lusió precisament a Koundé.

Els dubtes de Koundé entre el Barça i el Chelsea

Malgrat aquests indicis, no està gens clar que Koundé aterri, com el barcelonisme espera, al Camp Nou. I és que hi ha un altre club interessat en els seus serveis. És un Chelsea que millora l’oferta econòmica tant en termes de traspàs al club com en termes de salari al futbolista i que, de fet, ja va intentar contractar-lo l’estiu passat.

Per una banda, els londinencs haurien ofert 65 milions al club presidit per José Castro i dirigit, en termes esportius, per Monchi. I, pel que fa al sou, n’oferirien un d’entre 6 i 7 milions d’euros nets. En canvi, la darrera oferta culer hauria estat de fins a 60 milions d’euros, segons el periodista Gerard Romero, si bé també hauria estat plantejada l’opció d’introduir futbolistes per abaratir l’operació. Mentrestant, segons el mateix Romero, el club català oferiria la meitat del salari que li ofereix el Chelsea.

La pilota és, doncs, a la teulada del club i del jugador. Òbviament al Sevilla l’interessaria més l’oferta del Chelsea, si bé les intencions del central també pesaran. Segons l’expert en el mercat de fitxatges de futbol Fabrizio Romano, Xavi estaria fent molta força per convèncer-lo i que opti per desembarcar al Barça. D’aquesta manera, caldrà veure què acaba prioritzant, dins d’una operació que podria culminar aquesta mateixa setmana.



Més notícies
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça activa la segona palanca econòmica
Notícia: El Barça activa la segona palanca econòmica
Comparteix
El club blaugrana cedeix part dels seus drets televisius a canvi de centenars de milions d'euros que podrà fer servir en fitxatges
César Azpilicueta celebra la Champions | Europa Press
El Barça podria anunciar un nou fitxatge en les pròximes hores
Notícia: El Barça podria anunciar un nou fitxatge en les pròximes hores
Comparteix
El lateral navarrès César Azpilicueta estaria a punt d'incorporar-se al club blaugrana
Joan Laporta, president del Barça, i Robert Lewandowski, futbolista del mateix | Europa Press
La inusual clàusula que ha inclòs Lewandowski en el seu fitxatge pel Barça
Notícia: La inusual clàusula que ha inclòs Lewandowski en el seu fitxatge pel Barça
Comparteix
Asseguren que el club li ha promès atorgar-li el dorsal número 9, que actualment pertany a Memphis Depay
Robert Lewandowski, nou fitxatge del Barça | FC Barcelona
El Barça fa públics els detalls i les xifres del fitxatge de Lewandowski
Notícia: El Barça fa públics els detalls i les xifres del fitxatge de Lewandowski
Comparteix
El preu final de l'operació amb el Bayern de Munic ha estat de quaranta-cinc milions d'euros més cinc en variables

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa