Món Esport
Un dels nous desitjos del Barça acumula pretendents

El Mundial de Qatar es recordarà per la memorable gesta de Leo Messi i l’Argentina. Ara bé, també hi ha hagut altres jugadors que han destacat i han augmentat el seu valor gràcies a aquest torneig. El Marroc ha estat, sense cap mena de dubte, la selecció sorpresa de la Copa del Món. Els africans van fer història, convertint-se en el primer conjunt del continent a classificar-se a les semifinals d’un Mundial. L’explicació a aquest èxit té diferents noms propis, començant pel seu entrenador, Walid Regragui. Ara bé, hi ha un futbolista que ha sorprès el món amb la seva actuació sobre el terreny de joc: Azzedine Ounahi. El Barça ha mostrat interès per aconseguir els seus serveis, però no podrà competir econòmicament.

Un migcampista amb tècnica i visió de joc

Des del primer partit contra Croàcia, es va veure que Ounahi tenia quelcom especial. De fet, al partit de vuitens de final entre el Marroc i la selecció espanyola, Luis Enrique ja va dir després del matx que l’havia sorprès molt “el número 8”. Les seves grans actuacions des de la sala de màquines, flanquejat per una de les altres revelacions, Sofyan Amrabat, han permès que el Marroc fes història arribant a les semifinals del Mundial de Qatar. Abans que acabés el torneig ja es va saber que diversos clubs s’havien interessat pel jugador, que actualment milita a l’Angers, cuer de la Ligue 1. El Barça és un dels interessats, però serà complicat competir amb altres clubs que tenen una situació econòmica molt més tranquil·la.

Walid Regragui i Azzedine Ounahi, abraçats després de caure eliminats contra França | Europa Press
Walid Regragui i Azzedine Ounahi, abraçats després de caure eliminats contra França | Europa Press

El Nàpols, a la ‘pole’ per fitxar-lo

El president de l’Angers ja va admetre, poc després d’acabar la Copa del Món, que diversos clubs havien preguntat per Ounahi. Fins ara, el migcampista no havia destacat a la Ligue 1 i el seu equip és el darrer classificat. Amb el Mundial que ha fet, la seva valoració ha augmentat molt. L’Angers està disposat a vendre’l per un preu que rondaria els 20 milions d’euros i tot sembla indicar que farà les maletes aquest mateix hivern. El Barça estaria interessat a incorporar-lo, però serà difícil competir amb els diners que demanen els francesos. Ara com ara, el Nàpols és el club amb més números d’endur-se l’internacional marroquí, tot i que també hi ha un interès real de diferents clubs de la Premier League.



Més notícies
Luis Suárez, celebrant un gol amb l'Uruguai | Europa Press
Luis Suárez sorprèn amb l’elecció del seu nou equip
Notícia: Luis Suárez sorprèn amb l’elecció del seu nou equip
Comparteix
L'exdavanter del Barça jugarà a la Serie A brasilera
Cristiano Ronaldo, amb El Yamiq durant el Marroc-Portugal | Europa Press
El Marroc fa història i acomiada Portugal del Mundial (1-0)
Notícia: El Marroc fa història i acomiada Portugal del Mundial (1-0)
Comparteix
Els magrebins són la primera selecció africana de la història a accedir a les semifinals d'un Mundial
Els jugadors del Marroc celebren la victòria de la tanda de penals del partit de futbol de vuitens de final de la Copa Mundial de la FIFA Qatar 2022 entre el Marroc i Espanya
El Marroc elimina Espanya del Mundial en la tanda de penals (0-0)
Notícia: El Marroc elimina Espanya del Mundial en la tanda de penals (0-0)
Comparteix
Decepció absoluta per al conjunt de Luis Enrique, amb una manca de contundència ofensiva preocupant
Marcos Alonso, durant el València-Barça | Europa Press
El Barça pren una decisió definitiva sobre el futur de Marcos Alonso
Notícia: El Barça pren una decisió definitiva sobre el futur de Marcos Alonso
Comparteix
El club ja va definint la plantilla per a la temporada vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa