Món Esport
El motiu personal pel qual Ferran Torres ha fitxat pel Barça

Es confirma l’evidència. Després de mesos de rumors, el jugador del Futbol Club Barcelona Ferran Torres finalment ha admès que ha iniciat una relació amb Sira Martínez, la filla gran del seleccionador espanyol i exblaugrana Luis Enrique. Ho ha fet en el seu perfil d’Instagram, on ha publicat una fotografia de la jove amb la qual l’ha felicitat públicament pel seu podi durant una competició hípica en el Reial Club de Polo de Barcelona.

El seu entorn sabia que en Ferran i la Sira, ambdós de 21 anys, sortien des de feia mesos, tot i que fins ara no havien compartit cap fotografia que ho fes pensar, el que té sentit tenint en compte com d’hermètics són tots dos. Des que el jove s’ha traslladat a la capital catalana, la relació s’hauria fet més oficial i seriosa i aquest seria el motiu de la confirmació oficial que amaga aquesta felicitació innocent. La notícia els converteix en una de les parelles de moda, el que augmentarà encara més l’expectació mediàtica al seu voltant.

Sira és una jove promesa de l’hípica, esport en el qual va iniciar-se poc després de la mort de la seva germana. En una entrevista recent a Vanity Fair, va reconèixer que els cavalls s’havien convertit en el seu refugi: “Quan estic trista, munto i m’oblido de tot”. Guanyadora de diverses competicions, entre elles el prestigiós campionat d’Espanya de joves genets del 2020, confia en poder fer-se un nom en les categories inferiors d’aquest esport.

I com es van conèixer? Fonts properes a la parella asseguren que hauria estat el pas del noi per la selecció espanyola, entrenada per Luis Enrique, el que hauria unit els seus camins. Sira, que acudeix habitualment a veure els partits del seu pare, hauria coincidit amb una promesa del Barça amb qui comença una aventura amorosa. Ferran és un dels pals de paller de La Roja i en el darrer partit que va disputar, on, per cert, va caure lesionat i ha estat de baixa des d’aleshores, va marcar dos gols.

Així doncs, es revela un argument de pes per entendre la seva insistència per fitxar pel Barça. Cal tenir en compte que el seu nou entrenador, Xavi Hernández, el va convèncer per la via esportiva, però personalment també ha tingut motius. Ferran no va voler esperar al mercat d’estiu i va demanar al seu anterior tècnic, el també català Pep Guardiola, que el deixés marxar el mes de gener.



Més notícies
Samuel Umtiti, durant un entrenament | Europa Press
Umtiti es lesiona a l’entrenament i haurà de ser operat
Notícia: Umtiti es lesiona a l’entrenament i haurà de ser operat
Comparteix
S'ha trencat un dit del peu dret a causa d'un cop
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Pluja de crítiques al Barça per ignorar el català
Notícia: Pluja de crítiques al Barça per ignorar el català
Comparteix
El club va publicar una entrevista en castellà tot i que la periodista i el jugador que la protagonitzaven són catalanoparlants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa