Món Esport
Umtiti es lesiona a l’entrenament i haurà de ser operat

Samuel Umtiti, jugador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha caigut lesionat durant l’entrenament del dilluns 17 de gener i haurà de ser operat immediatament. L’entitat blaugrana ha detallat que un cop al seu peu dret li ha provocat una fractura al cinquè metatarsià. Dit d’una altra manera, s’ha trencat un dit del peu. Per tant, aquesta lesió d’Umtiti no té res a veure amb els seus habituals problemes de genoll, però no deixa de ser un nou contratemps en una carrera futbolística totalment marcada pels impediments físics. L’operació serà d’urgència, ja que tindrà lloc l’endemà mateix de la lesió.

Aquesta lesió arriba en un molt mal moment tant per al jugador com per al club. Durant els últims dies, Umtiti havia acceptat rebaixar-se el sou un 10% i diferir-ne el cobrament fins al 2026, amb la qual cosa ha renovat fins a aquest any. Això va provocar una rebaixa salarial que va permetre la inscripció de Ferran Torres, qui ja va poder debutar contra el Reial Madrid al clàssic de Supercopa. La intenció d’Umtiti, ara que ja havia resolt el seu futur més immediat, era recuperar el seu millor moment de forma, el que va tenir abans del Mundial del 2018, i convèncer Xavi Hernández perquè el fes jugar, o bé marxar cedit a algun altre equip per agafar rodatge.

Cal tenir en compte que en les seves dues primeres temporades al Barça, Umtiti va jugar més de 40 partits per curs, cosa que el va portar a convertir-se en un dels millors centrals del món i a guanyar el Mundial de Rússia amb la selecció francesa. Ara bé, la seva negativa a operar-se ha trastocat tota la seva carrera i d’aleshores ençà, no ha arribat a la vintena de duels per any a causa de les lesions. Aquesta temporada només havia jugat un partit, que va ser, justament, sota les ordres de Xavi.



Més notícies
Yusuf Demir, abans d'un partit | Europa Press
El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern
Notícia: El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern
Comparteix
Després de les marxes de Coutinho i Collado, Yusuf Demir tornarà al Rapid de Viena
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
El Barça inscriu Ferran Torres gràcies a un gran esforç econòmic d’Umtiti
Notícia: El Barça inscriu Ferran Torres gràcies a un gran esforç econòmic d’Umtiti
Comparteix
El central francès renova fins al 2026, però cobrarà el mateix que havia de cobrar fins al 2023

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa