Món Esport
El Barça rectifica: sí que podrà fitxar al mercat d’hivern
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha presentat el referèndum de l’Espai Barça en una roda de premsa que ha estat protagonitzada pel president, Joan Laporta, i el director general, Ferran Reverter. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha cedit tot el protagonisme a Reverter i no ha respost preguntes. La seva intervenció s’ha limitat a una presentació breu de l’acte, on ha qualificat el moment d'”històric”. Laporta ha dit: “Es tracta d’una gran oportunitat, una inversió que pot generar molts beneficis”. Cal tenir en compte que, per primer cop des que existeix el Barça, la votació es durà a terme a partir d’un procés telemàtic, cosa que el president ha defensat “perquè afavorirà la participació de tots els socis del món”.

Pel que fa a la intervenció de Reverter, ha anat en una línia similar a Laporta amb el to didàctic i divulgatiu que el caracteritza, i ha deixat clar que “anem quinze anys tard”. També ha deixat, però, algunes declaracions molt interessants en les seves respostes a les preguntes de la premsa, sobretot que ha parlat de la possibilitat del Barça de fitxar en el pròxim mercat d’hivern: “Evidentment, el Barça podrà fitxar. El que passa és que s’haurà de mirar molt bé com es fa. També podrem renovar Dembélé. No hi ha cap dubte que el Barcelona fitxarà a l’hivern i a l’estiu”. Això contrasta amb les paraules que va pronunciar ara fa uns dies Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol, qui va assegurar que si no hi havia cap sortida, el club no podria incorporar futbolistes al pròxim mercat.

Entre els jugadors que podrien arribar, el Barça contempla moltes opcions, gairebé totes a la davantera. La més factible és la de Ferran Torres, extrem del Manchester City, qui ja hauria tancat un acord amb l’entitat blaugrana i només caldria que hi hagués una entesa final entre clubs. També hi ha altres noms destacats sobre la taula, com els d’Arthur Cabral, Raheem Sterling, Dani Olmo, Karim Adeyemi o Edinson Cavani.



Més notícies
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
Notícia: Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
Comparteix
El club ha anunciat que el futbolista de Reus haurà de ser intervingut per la lesió que pateix des de fa setmanes
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola llança una advertència al Barça
Notícia: Guardiola llança una advertència al Barça
Comparteix
"No deixarem que Ferran Torres marxi gratis", ha assegurat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cruyff a desembre 01, 2021 | 16:54
    Cruyff desembre 01, 2021 | 16:54
    Jo proposo un nom per el camp nou: "LA PORTA DEL CAMP NOU"- A sota amb lletra petita: "La guardiola del Barça".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa