Món Esport
Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha comunicat que el lateral dret de Reus Sergi Roberto haurà de ser operat imminentment a causa de la lesió que pateix al recte femoral de la cuixa dreta. El jugador català es va trencar a finals d’octubre i des d’aleshores ha estat treballant en la seva recuperació, fins al punt que va arribar a rebre l’alta mèdica, tot i que només va poder ser convocat un partit per tornar a ser baixa immediatament després, sense haver jugat cap minut. Sergi Roberto serà operat a Finlàndia durant els pròxims dies pel mateix metge que va intervenir Ousmane Dembélé després de la seva última lesió.

Cal tenir en compte que aquests problemes físics del lateral de Reus són els mateixos que el van tenir apartat durant quatre mesos la temporada passada. Per tant, estem parlant d’una mena de recaiguda. Tot i que el club no ha anunciat quin serà el temps de baixa, s’espera que sigui de diversos mesos, sobretot si considerem que hi haurà una intervenció quirúrgica entremig. Sergi Roberto havia jugat fins a dotze partits durant aquest inici de curs, entre els quals havia estat capaç de marcar dos gols, però també s’havia guanyat els xiulets del Camp Nou per alguna acció polèmica.

Aquesta recaiguda complicarà la renovació del lateral de Reus, qui finalitza contracte el pròxim estiu i encara no ha acceptat cap de les ofertes del Barça. El club li demana un esforç econòmic i, per tant, una renovació a la baixa, però el futbolista català no està d’acord en les condicions que se li ofereixen. Tanmateix, amb una lesió com aquesta al davant i un temps de baixa que es pot allargar diversos mesos, el Barça pot considerar prescindible l’opció de renovar-lo, amb la qual cosa podria marxar lliure i gratuïtament durant el pròxim estiu.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola llança una advertència al Barça
Notícia: Guardiola llança una advertència al Barça
Comparteix
"No deixarem que Ferran Torres marxi gratis", ha assegurat
Gerard Piqué, durant un acte de Kosmos | Europa Press
La defensa aferissada de Piqué a Amancio Ortega
Notícia: La defensa aferissada de Piqué a Amancio Ortega
Comparteix
El futbolista del Barça també ha assegurat que "prefereixo morir abans que jugar al Madrid"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa