Món Esport
La defensa aferissada de Piqué a Amancio Ortega
  • CA

El defensa central català del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué ha ofert una entrevista a Antena 3 en la qual ha deixat diverses declaracions interessants. Concretament, ha estat una conversa amb el periodista Pablo Motos al programa El Hormiguero, la qual va ser anul·lada en primera instància després de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta del Barça, però que finalment s’ha pogut produir.

Una de les respostes que ha generat més enrenou a les xarxes socials ha estat relacionada amb l’empresari gallec Amancio Ortega, fundador d’Inditex. “No el conec, no sé si és bona persona o mala persona, però com a emprenedor és un exemple”, ha començat, “en comptes de valorar el que és bo i tot el que aporta al país, la gent sempre està buscant que si els impostos, que si no sé què…”. Ha dit que defensar-lo “no és ni de dretes ni d’esquerres”, sinó que és de “sentit comú” i ho ha finalitzat amb un “totes les coses que aporta són bones”.

Amb el to desenfadat que sempre el caracteritza, Piqué també ha deixat anar altres declaracions virals, com per exemple quan ha assegurat que “prefereixo morir abans que jugar al Reial Madrid” i que no hi ha absolutament res que el pugui convèncer per vestir-se de blanc. També ha fet broma sobre les famoses normes de Xavi i ha explicat que “ara ja no puc jugar a tenis”.

Finalment, en un to més seriós, ha confessat que encara no té decidit si algun dia es voldrà presentar o no a la presidència del Barça: “És un sacrifici i un esforç brutal”. A més a més, també ha qualificat el dia de la marxa de Leo Messi al París Saint-Germain (PSG) de “molt dur”, a la vegada que no ha entrat a la polèmica arbitral sobre el suposat penal que va cometre en la darrera jornada de Lliga contra el Vila-real.



Més notícies
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
Dembélé amenaça el Barça
Notícia: Dembélé amenaça el Barça
Comparteix
El seu entorn hauria avisat al club blaugrana que no serà moneda de canvi aquest hivern
Leo Messi, amb la Pilota d'Or | Europa Press
El madridisme esclata contra la Pilota d’Or de Messi
Notícia: El madridisme esclata contra la Pilota d’Or de Messi
Comparteix
Algunes figures destacades, com Kroos o Casillas, han criticat durament la decisió de France Football

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna G. a desembre 01, 2021 | 14:26
    Anna G. desembre 01, 2021 | 14:26
    És allò que s'anomena xumet de plata.Va néixer entre cotons, ja tenia la vida solucionada abans de començar-la. Resumint, un pijo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa