Món Esport
Guardiola llança una advertència al Barça
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha llançat una advertència al Futbol Club Barcelona en la seva darrera roda de premsa. Tenint en compte l’interès dels blaugranes per fitxar l’extrem citizen Ferran Torres, el de Santpedor ha advertit el Barça que “no farem regals” i que “no deixarem que els nostres jugadors marxin gratuïtament”. D’aquesta manera, el tècnic català deixa clar que, malgrat que continua tenint una molt bona relació amb els culers, s’haurà de negociar de forma completament normal aquest possible fitxatge de Ferran Torres i que no serà una operació senzilla per als blaugranes.

Ara bé, Guardiola també ha insinuat i ha deixat entreveure que les informacions que han aparegut respecte a l’extrem valencià són certes i que ja li ha demanat marxar del City: “Jo sempre he dit als meus jugadors que no es quedin a un club si no hi volen estar. La vida és massa curta per estar lligat a un lloc en comptes d’anar allà on et vingui més de gust”. En aquest sentit, Esport3 va un pas més enllà i afirma que ja existeix un acord entre el Barça i Ferran Torres i que només queda que les dues entitats es posin d’acord. El fitxatge es tancaria per al pròxim mercat d’hivern.

Es tracta d’un extrem molt jove, de només 21 anys, amb una projecció molt prometedora. Es va formar al València, club en el qual va començar a destacar, i el City el va incorporar el 2020 a canvi de 28 milions d’euros. Amb Guardiola, però, no està tenint tota la continuïtat que ell desitjaria, ja que té molts futbolistes davant seu. Tot i això, els seus registres golejadors són més que correctes i al Barça tindria un lloc molt més destacat. A més a més, continua demostrant la seva vàlua amb la selecció espanyola, on és un dels jugadors més importants per a Luis Enrique Martínez.



Més notícies
Gerard Piqué, durant un acte de Kosmos | Europa Press
La defensa aferissada de Piqué a Amancio Ortega
Notícia: La defensa aferissada de Piqué a Amancio Ortega
Comparteix
El futbolista del Barça també ha assegurat que "prefereixo morir abans que jugar al Madrid"
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
Dembélé amenaça el Barça
Notícia: Dembélé amenaça el Barça
Comparteix
El seu entorn hauria avisat al club blaugrana que no serà moneda de canvi aquest hivern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa