Món Esport
El Barça torna al Johan amb golejada i amb els retorns més esperats (5-0)

El Barça ha vençut amb comoditat el Vila-real a la vintena jornada de la Lliga F, en el matx disputat a l’Estadi Johan Cruyff, i continuen imbatudes al campionat domèstic. No perden un partit a casa des de febrer de 2019. Increïble. Abans del partit, l’afició ha ovacionat les premiades al The Best d’aquesta setmana: Mapi León, Keira Walsh, Lucy Bronze i la millor jugadora del món, Alèxia Putellas. Les culers han agafat distància a la primera meitat, amb gols d’Asisat Oshoala i Salma Paralluelo. A la represa, Caroline Graham Hansen ha tornat a la gespa, després de més de quatre mesos apartada per una lesió i ho ha fet de manera immillorable, amb un hat-trick. El primer, driblant-se la portera, el segon, amb un xut sec i el tercer i definitiu, amb una gran jugada individual. Hansen no ha estat l’única que ha reaparegut, ja que Ingrid Engen i, sobretot, Jana Fernàndez (després de gairebé un any a la infermeria) han tornat a trepitjar el terreny de joc. Una jornada immillorable per al Barça: triomf i retorns esperats.

Oshoala i Salma avancen el Barça

El partit ha començat com es podia esperar, amb un domini absolut de la possessió de l’esfèrica per part de les culers. Tot i això, les visitants han plantat una línia defensiva sòlida i ha incomodat els atacs culers durant els primers compassos. Oshoala i Paralluelo, les atacants locals, s’han mostrat incisives i amb ganes d’obrir la llauna. Precisament ha estat la primera qui ho ha fet, aprofitant una passada amb el cap de Claudia Pina, al minut 21. La nigeriana ha tingut un parell d’oportunitats per fer el segon, però no ha tingut encert. Qui sí que ha augmentat l’avantatge és Paralluelo, col·locant amb precisió la pilota a l’esquadra dreta de la porteria del Vila-real, al minut 38, després d’una gran paret amb Aitana Bonmatí. La davantera del Barça no ha celebrat la diana, per respecte al seu exequip. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Les jugadores del Barça, celebrant el gol de Salma Paralluelo | @fcbfemeni
Les jugadores del Barça, celebrant el gol de Salma Paralluelo | @fcbfemeni

Retorns molt esperats al Barça amb exhibició de Graham Hansen

A la segona part, el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha continuat assetjant la porteria de Carmen Carbonell, buscant ampliar la diferència. Les culers tenien ganes de retrobar-se amb la seva afició i s’ha notat. Paralluelo, en dues ocasions, i Lucy Bronze han tingut bones oportunitats per augmentar la distància al marcador. Al minut 65, Graham Hansen ha tornat al terreny de joc, després de més de quatre mesos lesionada i s’ha endut una gran ovació dels seguidors culers. Gairebé a la primera pilota que ha tocat, ha fet una triangulació a la frontal que ha acabat amb una paret i gol de la noruega, driblant-se Carbonell. Graham Hansen ha tornat de la millor manera possible, perquè ha marcat dues dianes més. El quart gol, amb un xut sec i el cinquè, fent un eslàlom descomunal i acabant amb xut ras. Ingrid Engen i Jana Fernàndez també han tornat a jugar, després de les respectives lesions que han patit. Ha estat una matinal de diumenge rodona per al Barça. 5 a 0 i reaparició de jugadores lesionades.



Més notícies
Alexia Putellas, amb el premi The Best | FC Barcelona
El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Notícia: El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Comparteix
Alexia Putellas ha estat escollida millor jugadora del món
Cata Coll, jugadora del Barça femení | FC Barcelona
El Barça femení es cura les ferides: quarta alta mèdica de la setmana
Notícia: El Barça femení es cura les ferides: quarta alta mèdica de la setmana
Comparteix
La portera Cata Coll torna un any i escaig després a un equip que també ha recuperat Jana Fernández, Ingrid Engen i Caroline Graham Hansen
Jana Fernández, jugadora del Futbol Club Barcelona | Europa Press
El Barça femení dona a l’afició “la notícia que fa un any que esperava”
Notícia: El Barça femení dona a l’afició “la notícia que fa un any que esperava”
Comparteix
El club ha donat l'alta a la defensa Jana Fernández, que es va lesionar el febrer de 2022
Wendie Renard, jugadora de l'Olympique de Lió | Europa Press
La selecció femenina de França també pateix una greu ‘rebel·lió’
Notícia: La selecció femenina de França també pateix una greu ‘rebel·lió’
Comparteix
La important defensa Wendie Renard deixa el combinat "per preservar la seva salut mental", com ja han fet Mapi León i companyia a 'La Roja'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa