Món Esport
El Barça remunta amb autoritat i ja pensa en la Champions (5-1)

El Futbol Club Barcelona femení s’ha quedat a només cinc minuts de batre el rècord de porteria a zero a la Lliga F. El València CF ha demostrat que no venia a l’Estadi Johan Cruyff de turisme i s’han avançat al marcador. Tot i no poder superar el rècord, les culers han anat per feina i abans del descans ja havien remuntat el gol inicial de les visitants. A la represa, el Barça ha sortit decidit a sentenciar el matx i Salma Paralluelo, qui ha sortit des de la banqueta, ha firmat un doblet. Ja al final del partit, Fridolina Rolfö ha marcat el cinquè i definitiu gol des dels onze metres. La millor notícia de la nit, sense cap mena de dubte, ha estat la reaparició de Cata Coll, portera blaugrana. El Barça ja pensa en el duel europeu del dimarts, al camp de la Roma.

El València s’avança i el Barça reacciona

El València ha sortit endollat al partit i, al minut 12, la visitant Maria Jiménez ha decidit fer esclatar pels aires el rècord de porteria a zero que el Barça estava a punt de trencar. En qualsevol cas, a les jugadores culers això no les ha afectat i han anat a assolir la victòria. Al minut 26, les catalanes ha empatat l’encontre amb una diana de Rolfö i la inestimable ajuda de la portera Enith. Després d’un setge constant, Marta Torrejón ha capgirat el marcador just abans del final, culminant una passada preciosa d’Aitana Bonmatí. Amb el mínim avantatge blaugrana, l’àrbitra ha xiulat el descans.

Cata Coll, jugadora del Barça femení | FC Barcelona
Cata Coll, jugadora del Barça femení | FC Barcelona

Sentència a la segona part i reaparició desitjada

A la represa, el Barça ha volgut anar de pressa a assegurar tres punts vitals per continuar al capdamunt de la classificació amb solidesa. Salma, qui feia pocs minuts que havia entrat, ha marcat el tercer i el quart gol, deixant el partit gairebé resolt per al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez. Al quart, l’ex del Vila-real ha empès a gol una pasada d’alta qualitat d’AItana. Després d’un any apartada dels terrenys de joc. Cata Coll ha tornat a trepitjar la gespa del Johan Cruyff. L’afició l’han rebuda amb una gran ovació. A l’última jugada del matx, Rolfö ha enviat al fons de la xarxa un clar penal. Un triomf més que, tot i perdre el rècord de porteria a zero, permet que el Barça continuï dominant la Lliga F amb mà de ferro. Dimarts, duel europeu a Itàlia: anada dels quarts de final de la Champions League: Roma-Barça.



Més notícies
Corinne Diacre, exentrenadora de la selecció francesa femenina de futbol | Europa Press
França fa el que Espanya no ha fet: acomiada la seleccionadora femenina
Notícia: França fa el que Espanya no ha fet: acomiada la seleccionadora femenina
Comparteix
L'entrenadora Corinne Diacre, fora després que diverses jugadores importants pleguessin de l'equip nacional
Aitana Bonmati, durant el Llevant-Barça | @LUDfemenino
Una Aitana estel·lar facilita la victòria al Barça (0-4)
Notícia: Una Aitana estel·lar facilita la victòria al Barça (0-4)
Comparteix
La migcampista blaugrana ha fet dos gols per superar un combatiu Llevant
Luis Rubiales, president de la RFEF, abraçant la jugadora del Barça Marta Torrejón després de la final de la Supercopa de 2020 | Europa Press
Rubiales explica la vergonyosa no entrega de medalles al Barça femení
Notícia: Rubiales explica la vergonyosa no entrega de medalles al Barça femení
Comparteix
El president de la RFEF ha admès l'error que es va cometre, si bé no ho ha fet de forma convincent
Cata Coll, jugadora del Barça femení | FC Barcelona
El Barça femení es cura les ferides: quarta alta mèdica de la setmana
Notícia: El Barça femení es cura les ferides: quarta alta mèdica de la setmana
Comparteix
La portera Cata Coll torna un any i escaig després a un equip que també ha recuperat Jana Fernández, Ingrid Engen i Caroline Graham Hansen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa