Món Esport
El Barça completa la darrera renovació de l’equip femení

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la renovació de la davantera Bruna Vilamala fins al 30 de juny de 2026. La jugadora d’Osona era l’última que li quedava per renovar al club blaugrana. Per tant, el Barça s’assegura la continuïtat de totes les jugadores del seu equip femení almenys una temporada més.

La davantera acabava contracte aquest mes de juny i, per tant, el club ha allargat la vinculació d’una de les jugadores joves amb més qualitat i que ja s’ha establert al primer equip des de fa unes quantes temporades. Amb només vint anys, Bruna ha disputat un total de 40 partits i ha marcat 20 gols des del seu debut a la temporada 19/20. L’atacant blaugrana ha tornat recentment als terrenys de joc, ja que va haver de passar un llarg procés de recuperació després de trencar-se el lligament creuat anterior del genoll dret el passat 25 d’octubre de 2021 en un partit amb la selecció sub-23 d’Espanya. La jugadora va tornar a trepitjar els terrenys de joc el mes de novembre de 2022 i el passat mes de febrer va estar gairebé tres setmanes de baixa per problemes físics.

Bruna Vilamala, jugadora del Barça | Europa Press

Després de tancar també les renovacions de Jana Fernández, Caroline Graham Hansen, Ingrid Engen, Fridolina Rolfö, Irene Paredes, Cata Coll i Claudia Pina, el primer equip femení del Barça ha pogut donar continuïtat a una plantilla competitiva i que aquest any ja torna a tenir a tocar la Lliga i que de moment disputarà les semifinals de la Champions League contra el Chelsea.

Les declaracions de Bruna Vilamala després de la renovació

Un cop signada la renovació de la davantera blaugrana, Bruna Vilamala ha explicat en declaracions a Barça TV les ganes que tenia de tornar als terrenys de joc després de la llarga lesió: “Em moria de ganes de tornar perquè veia que tot s’impulsava moltíssim. Quan estàs jugant es gaudeix molt més”. A més, Bruna assegura que a Barcelona se sent com a casa: “Porto aquí mitja vida i estic molt contenta de poder renovar tres anys més. La Masia m’ho ha donat tot, m’ha vist créixer com a persona i com a futbolista”.



Més notícies
El Barça femení celebrant un gol al camp de l'Alhama | LaLiga
Victòria del Barça femení a Alhama i ja queda menys pel títol (0-2)
Notícia: Victòria del Barça femení a Alhama i ja queda menys pel títol (0-2)
Comparteix
Les de Jonatan Giráldez han guanyat a Alhama de Múrcia per 0-2 i se'n van a l'aturada per seleccions amb possibilitats de guanyar la Lliga la pròxima jornada
Cata Coll amb Joan Laporta, durant la renovació de la portera balear | FC Barcelona
Al Barça femení ja només li queda una renovació
Notícia: Al Barça femení ja només li queda una renovació
Comparteix
Cata Coll i Claudia Pina renoven amb el club blaugrana fins al 2026
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
De Jong i Pedri podrien donar les primeres bones notícies a Xavi
Notícia: De Jong i Pedri podrien donar les primeres bones notícies a Xavi
Comparteix
Dos dels quatre lesionats, jugadors capitals per al tècnic, podrien estar de tornada en les pròximes jornades
LaLiga decideix mantenir el caos a Barcelona per la diada de Sant Jordi
Notícia: LaLiga decideix mantenir el caos a Barcelona per la diada de Sant Jordi
Comparteix
Finalment, el partit entre Barça i Atlètic de Madrid es jugarà en plena diada, a les 16:15 hores tal com està previst

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa