Món Esport
De Jong i Pedri podrien donar les primeres bones notícies a Xavi

Frenkie de Jong i Pedri González, dos jugadors importantíssims al mig del camp per a Xavi Hernández, ja tindrien data de tornada després de les seves lesions. L’holandès podria entrar a la llista per viatjar a Getafe el diumenge vinent i el canari en un principi estarà disponible per jugar el dia de Sant Jordi davant l’Atlètic de Madrid. Dues peces capitals i que, sense cap dubte, el tècnic terrassenc troba molt a faltar.

De Jong va acabar el clàssic de Lliga amb molèsties al bíceps femoral i s’ha perdut els tres últims compromisos del conjunt blaugrana. Segons TV3, el neerlandès estarà disponible per a Xavi per al partit de Lliga que el Barça disputarà contra el Getafe i si no segur que arriba per al partit del 23 d’abril davant l’Atlètic.

En el cas de Pedri, els terminis de la seva absència s’han allargat més del compte i és que fa gairebé dos mesos del darrer partit oficial del canari. El jugador es va lesionar en el partit d’anada de setzens de l’Europa League davant el Manchester United. En un principi només havia d’estar un mes de baixa, però segons apunta el mateix mitjà, el seu entorn considera que se’l va forçar massa perquè arribés al clàssic de Lliga i això va provocar que recaigués i estigués més temps del previst fora dels terrenys de joc. Tot i això, després de prendre precaucions podria reaparèixer finalment davant l’Atlètic de Madrid.

Pedri González, jugador del FC Barcelona | Europa Press.

Paciència amb Christensen i Dembélé

Els dos jugadors que tampoc estan disponibles a hores d’ara són Andreas Christensen i Ousmane Dembélé. El central danès es va lesionar amb la selecció de Dinamarca durant l’aturada de seleccions i com De Jong, no ha pogut disputar els tres últims partits. El Barça va calcular aproximadament un mes de baixa per al central, per tant, no estarà disponible com a mínim fins al partit davant el Rayo Vallecano (26 d’abril).

En el cas de Dembélé hi ha més incògnita. El jugador francès sempre ha tingut problemes amb les seves lesions i la situació actual no podia ser d’una altra forma. Amb l’extrem passa el mateix que amb Pedri, els terminis s’han allargat i no juga des del 28 de gener quan es va lesionar a Montilivi contra el Girona. En el cas de Dembélé no es volen prendre riscos i la seva recuperació serà més lenta. De moment, no hi ha data prevista de tornada.

Xavi ha tingut quatre lesionats clau en la línia defensiva, mitja i atacant, cosa que li ha passat factura en els darrers partits, sobretot en la tornada de la Copa. No obstant això, el tècnic català espera recuperar-los de cara als deu partits que queden per tancar la Lliga tan aviat com es pugui.



Més notícies
Koeman i Laporta, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Koeman torna a llançar un atac incendiari contra Laporta
Notícia: Koeman torna a llançar un atac incendiari contra Laporta
Comparteix
"No aniria a fer un cafè amb ell", ha declarat l'exentrenador del Barça
Joan Laporta, durant la presentació de Xavi Hernández | Europa Press
El Barça hauria presentat una oferta molt impactant a Xavi
Notícia: El Barça hauria presentat una oferta molt impactant a Xavi
Comparteix
El club li hauria proposat renovar com a entrenador fins al final del mandat de Laporta
LaLiga decideix mantenir el caos a Barcelona per la diada de Sant Jordi
Notícia: LaLiga decideix mantenir el caos a Barcelona per la diada de Sant Jordi
Comparteix
Finalment, el partit entre Barça i Atlètic de Madrid es jugarà en plena diada, a les 16:15 hores tal com està previst
Aficionats de l'Espanyol | RCD Espanyol
Denuncien càntics d’enaltiment del terrorisme de pericos contra el Barça
Notícia: Denuncien càntics d’enaltiment del terrorisme de pericos contra el Barça
Comparteix
LaLiga denuncia càntics contra el Barça en el derbi entre el Girona i l'Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa