Món Esport
Recta final de la recuperació: Alexia Putellas ja entrena amb l’equip

Alexia Putellas, jugadora del Futbol Club Barcelona, ha superat una nova etapa en el seu procés de recuperació després de la greu lesió que va patir l’estiu de 2022. Després d’haver cremat importants etapes, aquest dilluns ha fet una cosa molt important i simbòlica: ha tornat a entrenar juntament amb l’equip. És molt important perquè el fet que entreni amb l’equip suposa que ja està preparada per assumir l’exigència dels entrenaments del cos tècnic de Jonatan Giráldez, i ja no necessita un entrenament personalitzat.

A través dels seus canals oficials, el club ha fet una bona cobertura d’aquesta excel·lent notícia. En primer lloc, en un comunicat a la pàgina web, ha expressat, entre altres coses, que “la capitana del Barça inicia una nova fase dins del seu procés de recuperació”. Tot plegat, acompanyat de la foto de Putellas amb Cata Coll, que irradia molta alegria. La portera també va estar apartada dels terrenys de joc durant molts mesos, i ha tornat a l’acció recentment.

A continuació, el club ha compartit un vídeo molt sentit. Abans de l’entrenament, les jugadores i l’staff tècnic s’han reunit amb la reina del futbol, ben feliç. Tothom l’ha aplaudit, i ha cantat cançons amb el seu nom.

D’un vídeo sentimental, s’ha passat a un vídeo més racional. El club li ha fet una breu entrevista, en la qual la de Mollet del Vallès ha oferit les seves sensacions. En primer lloc, ha valorat que “tornes a sentir una mica el que he sentit sempre. Ara és qüestió de paciència, de seguir treballant. Comencem una nova etapa, que és anar entrant progressivament amb l’equip”.

D’altra banda, la migcampista ha recalcat que “els doctors, que són els que entenen d’això, diuen que està anant tot el procés bé. Les meves sensacions són molt bones. Ara comencem una nova fase i estic amb ganes d’estar disponible, però això ho marca el metge i el meu genoll. Veurem com reacciona”.

Alexia Putellas, aclamada per les seves companyes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper | FC Barcelona
Alexia Putellas, aclamada per les seves companyes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper | FC Barcelona

Finalment, el Barça ha compartit un vídeo de la jugadora corrent en la gespa del camp d’entrenament, amb molta més normalitat. Aquest primer entrenament amb el grup esdevé una passa vital en la seva recuperació.

Alexia es va lesionar fa quasi nou mesos

Alexia es va lesionar en un entrenament de la selecció espanyola de Jorge Vilda, durant el mes de juliol, i previ a una Eurocopa que finalment la capitana blaugrana es va perdre. Va patir, concretament, una lesió al lligament creuat anterior del genoll esquerre. Després d’haver-se operat satisfactòriament, s’esperava que el temps de baixa rondés els deu i dotze mesos.

Aquests dies es compliran nou mesos d’aquell fatídic dia. Encara queda molta competició, tenint en compte que la Lliga acaba al maig, i que, en cas que l’equip arribi lluny en la UEFA Women’s Champions League, jugaria una hipotètica final també en aquell mes. Per tant, fa pinta que podrà arribar a temps per vestir-se de curt en aquest curs.



Més notícies
Alèxia Putellas, amb la selecció espanyola | Europa Press
Alexia trenca el silenci sobre el conflicte amb la selecció espanyola
Notícia: Alexia trenca el silenci sobre el conflicte amb la selecció espanyola
Comparteix
La capitana del Barça ha parlat per primera vegada sobre aquest tema
Alexia Putellas, jugadora del Barça, entre Ana Crnogorcevic i Irene Paredes | Europa Press
Alexia Putellas podria reaparèixer en el moment més oportú de la temporada
Notícia: Alexia Putellas podria reaparèixer en el moment més oportú de la temporada
Comparteix
Segons el diari Ara, la flamant guanyadora del The Best pretén fer-ho en unes hipotètiques semifinals de la Champions
Alexia Putellas, amb el premi The Best | FC Barcelona
El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Notícia: El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Comparteix
Alexia Putellas ha estat escollida millor jugadora del món
Alexia Putellas, jugadora del Barça, al Camp Nou | Europa Press
El vídeo d’Alexia que tothom volia veure
Notícia: El vídeo d’Alexia que tothom volia veure
Comparteix
El Barça ha compartit una imatge seva en un entrenament que dona molta esperança de cara a la seva recuperació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa