Món Esport
El vídeo d’Alexia que tothom volia veure

Alexia Putellas, jugadora del Futbol Club Barcelona, ha donat al barcelonisme la millor notícia possible. Després de la greu lesió que va patir l’estiu passat i que l’ha apartat de la competició fins ara, el club ha compartit un vídeo d’ella fent exercicis amb la pilota en un entrenament. Una cosa que deixa clar que la seva recuperació va pel bon camí, i que no queda gaire per tornar a veure-la en l’equip de Jonatan Giráldez.

És un breu vídeo, però que demostra molt. Dins de les fases de recuperació dels i les futbolistes, quan es comença a fer exercicis amb la pilota és quan la part lesionada ja està pràcticament a to. És una nova imatge esperançadora dins de la recuperació de la molletana. A finals de desembre el Barça ja va compartir un vídeo en el qual sortia ella corrent per primera vegada en la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i, abans, el mes de novembre, ella mateixa va compartir al seu perfil d’Instagram un vídeo d’ella corrent damunt d’una cinta.

Es compliran set mesos de la seva lesió

Alexia es va lesionar en un entrenament de la selecció espanyola de Jorge Vilda, durant el mes de juliol, i previ a una Eurocopa que finalment la capitana blaugrana es va perdre. Va patir, concretament, una lesió al lligament creuat anterior del genoll esquerre. Després d’haver-se operat satisfactòriament, s’esperava que el temps de baixa rondés els deu i dotze mesos.

Aquests dies es compliran set mesos d’aquell fatídic dia. Encara en queden tres de competició, tenint en compte que la Lliga acaba al maig, i que, en cas que l’equip arribi lluny en la UEFA Women’s Champions League, jugaria una hipotètica final també en aquell mes. Per tant, fa pinta que podrà arribar a temps per vestir-se de curt en el curs 2022/2023.

Alexia Putellas, jugadora del Barça | @alexiaputellas
Alexia Putellas, jugadora del Barça | @alexiaputellas

Els objectius d’Alexia aquesta temporada

Cal recordar que durant la celebració del Trofeu Joan Gamper femení, i com a capitana, Alexia va deixar clars al barcelonisme de l’Estadi Johan Cruyff els objectius d’aquest curs: “Esperem que aquest any continuï sent un fortí això [l’Estadi Johan Cruyff]. La temporada passada vam aconseguir tres títols [la Lliga, la Copa i la Supercopa]. Va ser una temporada de rècords, també: els dos partits increïbles que vam jugar en el Camp Nou”.

“Com vaig dir l’any passat, això de la temporada passada ja no ens serveix per a aquesta. Volem tornar a aixecar aquests tres títols, volem estar a la tercera final consecutiva de la Champions, i aquest any sí o sí guanyar-la. Us la devem! Visca el Barça i visca Catalunya!”, va afegir. Al final, fa pinta que pel cas de Geyse Ferreira no es podrà aixecar la Copa, però encara hi ha opcions a la Champions, mentre que la Lliga està molt ben encaminada, i la Supercopa ja s’ha aixecat.



Més notícies
Alexia Putellas, jugadora del Barça | Europa Press
Alexia acaba l’any 2022 deixant la imatge més esperada
Notícia: Alexia acaba l’any 2022 deixant la imatge més esperada
Comparteix
La migcampista catalana s'ha entrenat sobre la gespa de les instal·lacions esportives del Barça
Alexia Putellas, jugadora del Barça | @alexiaputellas
Alexia Putellas dona la millor notícia possible
Notícia: Alexia Putellas dona la millor notícia possible
Comparteix
La jugadora del Barça comparteix un vídeo on surt corrent per primer cop des que va patir la greu lesió
Alexia Putellas, guanyadora de la Pilota d'Or 2022 | FC Barcelona
La reina Alexia XI prolonga la seva monarquia: segona Pilota d’Or
Notícia: La reina Alexia XI prolonga la seva monarquia: segona Pilota d’Or
Comparteix
A més, Benzema rep el guardó de la categoria masculina després d'una temporada estratosfèrica
Jorge Vilda, seleccionador d'Espanya, i Alexia Putellas, jugadora del Barça | Europa Press
El seleccionador femení d’Espanya retreu una actitud d’Alexia Putellas
Notícia: El seleccionador femení d’Espanya retreu una actitud d’Alexia Putellas
Comparteix
El tècnic Jorge Vilda s'explica enmig de la guerra civil formada al si del combinat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa