Món Esport
Alexia Putellas podria reaparèixer en el moment més oportú de la temporada

Alexia Putellas, jugadora del Futbol Club Barcelona i flamant guanyadora del premi The Best, ha estat lesionada des de l’estiu de 2022. La catalana va patir una lesió que li va impedir disputar l’Eurocopa amb la selecció espanyola i, alhora, la primera meitat de la temporada actual amb la samarreta blaugrana. Ara, però, podria estar a punt de veure la llum del final del túnel, ja que ja hi ha una data pensada per al seu retorn.

Concretament, i segons ha informat el diari Ara, la de Mollet del Vallès estaria lluitant per reaparèixer en unes hipotètiques semifinals de la UEFA Women’s Champions League. Això seria a finals del mes d’abril: l’anada d’aquesta ronda es disputarà la penúltima setmana d’aquest mes primaveral, mentre que la tornada es jugarà en l’última.

Seria un retorn triomfal, ja que aquesta temporada el Barça femení està disputant tota la competició europea en el Camp Nou. Per tant, a banda de la importància de l’hipotètic duel d’anada o de tornada de semifinal, el retorn de la reina del futbol generaria una expectació històrica.

Evidentment, no hi ha res segur encara. Per una banda, això és la intenció de la jugadora. Una intenció realista, ja que ha d’haver rebut el vistiplau de l’equip mèdic del club blaugrana. Però possible, tenint en compte que les últimes setmanes ja ha tornat a córrer, a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i, fins i tot, a fer exercicis de pilota.

Alèxia Putellas, al Camp Nou | @FCBfemeni
Alèxia Putellas, al Camp Nou | @FCBfemeni

El Barça ha d’eliminar la Roma als quarts de final

Per l’altra banda, perquè Alexia pugui efectuar el seu retorn en les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, és obvi que cal que les catalanes segellin l’accés a aquesta ronda. Per això, caldrà eliminar la Roma de l’exblaugrana Vicky Losada a la ronda dels quarts de final. Una eliminatòria que es jugarà a finals del mes de març, i que té el Barça com a màxim favorit per guanyar.

És veritat que les italianes estan completant una gran temporada, millor fins i tot que la de la Juventus, però el seu equip no té el potencial que té el de Jonatan Giráldez. De fet, en el sorteig va tocar el conjunt més assequible, tot evitant el Bayern de Munic, el Paris Saint-Germain i l’Olympique de Lió.



Més notícies
Alexia Putellas, amb el premi The Best | FC Barcelona
El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Notícia: El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Comparteix
Alexia Putellas ha estat escollida millor jugadora del món
Alexia Putellas, jugadora del Barça, al Camp Nou | Europa Press
El vídeo d’Alexia que tothom volia veure
Notícia: El vídeo d’Alexia que tothom volia veure
Comparteix
El Barça ha compartit una imatge seva en un entrenament que dona molta esperança de cara a la seva recuperació
Alexia Putellas, jugadora del Barça | Europa Press
Alexia acaba l’any 2022 deixant la imatge més esperada
Notícia: Alexia acaba l’any 2022 deixant la imatge més esperada
Comparteix
La migcampista catalana s'ha entrenat sobre la gespa de les instal·lacions esportives del Barça
Alexia Putellas, guanyadora de la Pilota d'Or 2022 | FC Barcelona
La reina Alexia XI prolonga la seva monarquia: segona Pilota d’Or
Notícia: La reina Alexia XI prolonga la seva monarquia: segona Pilota d’Or
Comparteix
A més, Benzema rep el guardó de la categoria masculina després d'una temporada estratosfèrica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa