Món Esport
Gran desplegament a Catalunya pel Barça femení

S’apropa el gran dia per al Barça femení de futbol i l’ambient comença a anar carregat. El pròxim dissabte 21 de maig a les 19:00h el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez disputa la seva segona final de la UEFA Women’s Champions League consecutiva. El rival serà l’Olympique de Lió i el duel es jugarà a Torí, a l’estadi de la Juventus, on hi haurà una forta presència de seguidors culers. Es calcula que fins a 15.000 aficionats del Barça viatjaran a Itàlia per donar suport a l’equip. A més a més, també hi haurà una forta presència institucional, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, encapçalant l’expedició.

Pantalles gegants per seguir la final de la Champions del Barça

Ara bé, la majoria de culers no seran a Torí, sinó que hauran de veure el partit des de Catalunya. És per això que han sorgit diverses alternatives per seguir la final. La més destacada és una pantalla gegant que s’instal·larà al centre de Barcelona, segons ha confirmat l’alcaldessa Ada Colau, qui, per cert, també serà a la llotja de Torí. En una entrevista amb RAC1, ha dit el següent: “La final de dissabte es podrà seguir des d’una pantalla gegant, que segurament se situarà a la Plaça de Catalunya. És un dels llocs que estem contemplant”. De fet, una estona després el mateix president del Barça, Joan Laporta, ha confirmat que aquesta serà la ubicació de la pantalla. Ara bé, no serà l’única pantalla gegant. També n’hi haurà una a Mollet del Vallès, localitat natal de la capitana i millor jugadora del món, Alèxia Putellas. Se situarà a la pista exterior del Pavelló Riera Seca.

Ada Colau promet una rua a Barcelona

En cas que el Barça guanyi aquesta final contra l’Olympique de Lió, Ada Colau també ha anunciat a RAC1 una rua pels carrers de la Ciutat Comtal per celebrar el títol amb les futbolistes: “Diumenge hi haurà una rua. Els ho vaig prometre quan les vam rebre fa un any pel triplet. Els vaig dir que se’n mereixien una, ja que no n’hi ha hagut mai cap per a un equip femení. Ho hem d’acabar de tancar amb el Barça”. Això sí, abans s’ha de guanyar la Champions, ja que la sensació generalitzada és que les blaugranes ja són gairebé campiones i encara tenen noranta minuts al davant.



Més notícies
Aitana Bonmatí, jugadora del Barça femení | Europa Press
Aitana Bonmatí lidera i salva l’històric rècord del Barça
Notícia: Aitana Bonmatí lidera i salva l’històric rècord del Barça
Comparteix
La catalana ha liderat el joc contra l'Atlètic i ha evitat l'empat amb una jugada de futbolista intel·ligent
Jonatan Giráldez, entrenador del Barça femení | Europa Press
Així prepararà el Barça femení la seva gran setmana
Notícia: Així prepararà el Barça femení la seva gran setmana
Comparteix
Jonatan GIráldez i Asisat Oshoala expliquen com afrontaran físicament i mentalment els dies previs a la final de la Champions
Melanie Serrano, jugadora del Barça, mantejada per les seves companyes | FC Barcelona
L’homenatge a la llegendària Melanie Serrano que posa la pell de gallina
Notícia: L’homenatge a la llegendària Melanie Serrano que posa la pell de gallina
Comparteix
La blaugrana ha jugat el seu darrer partit a casa, després d'anunciar la seva retirada
Patri Guijarro, jugadora del Barça celebra el primer gol, obra d'Irene Paredes | FC Barcelona
El millor Barça de la història signa la millor lliga de la història (2-1)
Notícia: El millor Barça de la història signa la millor lliga de la història (2-1)
Comparteix
'Show' d'Aitana Bonmatí en el partit per certificar les trenta victòries de trenta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa