Món Esport
Qui manarà al Barça si s’ajornen les eleccions?
  • CA

Encara no s’ha pres cap decisió definitiva sobre la celebració de les eleccions a la presidència del Barça, però quan falten dos dies per a la reunió transcendental entre el Govern de la Generalitat de Catalunya i la comissió gestora del club blaugrana la sensació és que els comicis s’acabaran ajornant i no es podran realitzar el 24 de gener. D’aquesta forma, l’entitat culer no podrà tenir un nou màxim dirigent abans del tancament del mercat de fitxatges d’hivern, període que la secretaria tècnica i Ronald Koeman volien aprofitar per intentar alguna incorporació.

Si la jornada electoral es posposa, la comissió gestora presidida per Carles Tusquets haurà de seguir conduint el transatlàntic culer. Ja no podrà limitar-se a prendre decisions ordinàries, no obstant això, i haurà d’assumir tasques que, segons els estatuts, no li corresponen. Segons ha informat l’Onze de TV3, la junta en funcions ja treballa en l’escenari de l’ajornament dels comicis i, per tant, ha confeccionat una estratègia per poder estar legitimada a l’hora de dirigir el Barça: pretén anar-se reunint amb els candidats que proclamin formalment aquest dijous –Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa i, si supera el tall, Emili Rousaud– i prendre determinacions consensuades.

De moment, els encara precandidats han adoptat postures molt diverses en relació amb el possible ajornament de les eleccions. Laporta s’hi ha posicionat fermament en contra i ha demanat una reunió “de caràcter urgent” a Tusquets; Font vol que els socis votin el 24 de gener, però reclama que es produeixin diversos canvis en el protocol dels comicis per evitar posar en risc la salut dels culers; Freixa ha demanat a la resta d’aspirants a la presidència que deixin treballar amb tranquil·litat la junta gestora; Rousaud, per últim, ha demanat formalment que la jornada es posposi.



Més notícies
Emili Rousaud, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Rousaud demana que es posposin les eleccions
Notícia: Rousaud demana que es posposin les eleccions
Comparteix
El precandidat considera que el més important és “no posar en risc la salut de cap soci”
Joan Laporta, durant la inauguració de la seu electoral d''Estimem el Barça' | Jordi Borràs
Laporta demana reunir-se urgentment amb Tusquets per evitar l’ajornament de les eleccions
Notícia: Laporta demana reunir-se urgentment amb Tusquets per evitar l’ajornament de les eleccions
Comparteix
L’expresident insisteix en el fet que els comicis no es poden posposar més enllà del 24 de gener

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa