Món Esport
El Barça ja coneix el preu per jugar a Montjuïc

L’Espai Barça serà el gran projecte de la segona etapa de Joan Laporta a la presidència del Futbol Club Barcelona. La remodelació del Camp Nou, la construcció del nou Palau Blaugrana i la reforma de tota la rodalia dels estadis comportaran unes obres faraòniques que començaran ben aviat, però que s’intensificaran, sobretot, entre 2023 i 2024. És per això que la temporada 2023-2024, o part d’ella, no es podrà disputar al Camp Nou, així que el club busca alternatives per al seu feu. L’Estadi Johan Cruyff, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es va contemplar com a opció en un inici, però les seves reduïdes dimensions i el fet que es trobi a Sant Feliu de Llobregat ho ha deixat pràcticament descartat.

Sense gaires alternatives més, l’opció més probable és la de jugar a Montjuïc, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i avui s’ha conegut el preu de ser-hi durant un curs. Concretament, el Barça haurà de pagar fins a vint milions d’euros a l’Ajuntament de Barcelona per poder-hi disputar els seus respectius duels. D’aquesta manera, 56.000 aficionats podran gaudir dels partits del Barça a Montjuïc, cosa que farà que els abonats del Camp Nou, que en són molts més, hagin d’anar rotant la seva possibilitat de poder-hi anar. Això serà només durant una temporada i si bé el Barça descarta l’opció d’ampliar l’aforament, sí que vol construir graderies supletòries a la pista d’atletisme per apropar el públic a la gespa.

Leo Messi, protagonista del nou Camp Nou

Un cop l’Espai Barça ja es trobi a la seva recta final i el Camp Nou ja s’hagi remodelat, el club preveu fer un homenatge a l’astre argentí Leo Messi. Això seria, presumiblement entre 2024 i 2025 i la incògnita serà si en aquell moment encara jugarà al París Saint-Germain, si estarà en algun altre equip, si s’haurà retirat o fins i tot si haurà tornat al Barça. En qualsevol cas, el president Joan Laporta vol reconèixer la figura del millor jugador de la història del club amb un acte que pugui estar a la seva altura, no com el comiat que va tenir l’estiu de 2021, que es va fer de pressa i corrent.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça, a un pas de tancar un acord amb CVC per 270 milions d’euros
Notícia: El Barça, a un pas de tancar un acord amb CVC per 270 milions d’euros
Comparteix
Les condicions del pacte inicial que s'havia plantejat han canviat radicalment
Pep Guardiola i Xavi Hernández | Europa Press
Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland
Notícia: Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland
Comparteix
El club té constància que el jugador està interessat en Barcelona, però el tècnic del City l'atrau molt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa