Món Esport
Surten a la llum les xifres astronòmiques de l’oferta de Laporta a Haaland

Erling Braut Haaland és un dels jugadors més desitjats del mercat de fitxatges europeu. El davanter noruec del Borussia Dortmund, malgrat que darrerament està tenint problemes amb les lesions, desperta passions a tots els equips del continent i no n’hi ha cap que no el vulgui a la seva plantilla. Tanmateix, des de la seva arribada a la presidència del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta ha manifestat un desig especial de portar-lo al Camp Nou. Això ha fet que ell mateix es reuneixi en diverses ocasions amb el seu representant, l’italià Mino Raiola, i que fins i tot l’entrenador del primer equip masculí de futbol, Xavi Hernández, hagi anat més enllà i s’hagi trobat personalment amb el davanter noruec per convèncer-lo.

Així és l’oferta de Laporta a Haaland

Però en el món del futbol les paraules no ho són tot. Un jugador com Haaland ha rebut ofertes de tot arreu i l’interès de moltíssims clubs, així que si Laporta el vol, és conscient que li haurà de posar sobre la taula un contracte difícil de rebutjar. I això és el que ha fet. Segons ha revelat Deportes Cuatro, el president del Barça ha ofert a Haaland 190 milions d’euros bruts repartits en cinc temporades. El primer any cobraria vint milions, el segon trenta, el tercer quaranta i els dos últims anys entre cinquanta i cinquanta-cinc milions. D’aquesta manera, es convertiria en un dels futbolistes més ben pagats del món.

Click here

D’on pot treure tants diners el Barça?

És una oferta que es troba a l’altura d’un jugador del seu nivell. En aquest sentit, Laporta ha fet els deures. A més a més, el fet que el contracte augmenti cada any, mitiga els problemes econòmics del Barça, ja que quan el club li hagi de pagar més diners al noruec, ja hauran passat unes quantes temporades i és probable que ja s’hagi recuperat financerament. Addicionalment, l’acord de patrocini amb Spotify, la construcció de l’Espai Barça i una possible entesa amb CVC també poden ser claus a l’hora d’entendre per quins motius Laporta pot plantejar un contracte com aquest. Ara bé, segons les informacions de Deportes Cuatro, Raiola i Haaland demanarien un acord de 3+2, és a dir, un fitxatge per tres anys amb la possibilitat de renovar-lo per dos més en un futur. Sigui com sigui, és un nou pas endavant per la seva arribada al Camp Nou, que cada cop és més a prop.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi s’ha reunit amb Haaland per tancar el seu fitxatge
Notícia: Xavi s’ha reunit amb Haaland per tancar el seu fitxatge
Comparteix
L'entrenador del Barça ha viatjat a Alemanya amb Jordi Cruyff per parlar personalment amb el davanter noruec
Erling Haaland abandona el terreny de joc lesionat | Europa Press
El madridisme assegura que Haaland serà seu
Notícia: El madridisme assegura que Haaland serà seu
Comparteix
Segons el diari As, el davanter noruec hauria donat el seu 'sí' al Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa