Món Esport
La festa sorpresa per impedir el fitxatge de Haaland pel Barça

El jugador del Borussia Dortmund Erling Haaland és el futbolista amb més pretendents entre els grans clubs europeus de cara al pròxim estiu. Aquest davanter de tan sols 21 anys suma 23 gols en vint partits durant aquesta temporada. A més, el noruec ha fet més de quaranta dianes en cadascun dels últims dos cursos. Actualment, els equips que semblen més ben situats per aconseguir la seva incorporació són el Barça, el Reial Madrid i el Manchester City. El Futbol Club Barcelona està treballant en el fitxatge de Haaland des de fa setmanes i el recent acord de patrocini que ha signat amb Spotify podria ajudar a escometre aquesta operació.

No obstant això, els progressos del Barça en la lluita pel davanter s’han topat amb un enemic inesperat. Es tracta de la multinacional tèxtil Adidas. Aquesta marca està molt interessada a aconseguir un acord de patrocini amb Haaland segons el diari alemany Bild. Fins al mes de gener, la marca que vestia el noruec era Nike, però el contracte entre ambdues parts va finalitzar quan va acabar l’any 2021.

Segons diversos mitjans, el fet que Haaland signés un contracte amb Adidas facilitaria molt la seva arribada al Reial Madrid, ja que aquesta marca de roba vesteix el conjunt madridista des de fa molts anys. El diari Bild assegura que el davanter va reunir-se amb l’empresa alemanya el passat dilluns 7 de febrer per tal de negociar el seu possible acord de patrocini. Per tal de convèncer Haaland, Adidas va convidar a aquesta reunió a dos dels ídols de la infància del futbolista. Un d’ells és l’exentrenador del Madrid Zinedine Zidane i l’altre l’exdavanter Michu, que va jugar al Rayo Vallecano i també al Swansea City entre d’altres equips. Ambdós convidats van aparèixer amb l’objectiu de fer una sorpresa el noruec i que se sentís ben tractat per la multinacional.

La presència de Zidane en aquesta reunió és una mica sorprenent. La premsa francesa assegura que l’exmadridista serà entrenador del PSG la pròxima temporada i, precisament, aquest club també ha mostrat interès pel davanter en alguna ocasió. Per tant, costa d’entendre que Zidane pretengui facilitar el fitxatge de Haaland pel Reial Madrid.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi envia una advertència a un dels capitans
Notícia: Xavi envia una advertència a un dels capitans
Comparteix
El tècnic blaugrana ha demanat a Sergi Roberto que s'adapti a la situació econòmica del Barça per renovar
Leo Messi, futbolista del PSG | Europa Press
Polèmica per l’acomiadament de 40 treballadors de l’últim hotel de Messi
Notícia: Polèmica per l’acomiadament de 40 treballadors de l’últim hotel de Messi
Comparteix
L'alcalde de San Roque, municipi al qual es troba l'establiment, demana que es respectin els drets laborals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa