Món Esport
Xavi envia una advertència a un dels capitans

El futbolista del Barça Sergi Roberto finalitza el seu contracte amb el club blaugrana el pròxim estiu. De moment, el tercer capità de l’equip culer no ha arribat a cap acord amb la directiva per tal d’allargar el seu vincle amb l’entitat barcelonista. No obstant això, diversos mitjans asseguren que ambdues parts estan treballant per tal d’assegurar la continuïtat d’aquest futbolista al Barça.

El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, vol que Sergi Roberto continuï al Futbol Club Barcelona. De fet, l’egarenc ja ha comunicat a la directiva i al mateix migcampista la seva postura. Tot i això, l’entrenador del Barça ha deixat clar al seu tercer capità quina és la condició que ha de complir si vol seguir vestint la samarreta blaugrana. Segons el diari Sport, l’únic que ha demanat Xavi al futbolista català és que s’adapti a les limitacions econòmiques que té ara mateix l’entitat culer.

Actualment, Sergi Roberto és un dels jugadors que més cobren de la plantilla del Barça amb un salari de dotze milions d’euros anuals. Precisament, la fitxa del migcampista és molt similar a la que té Ousmane Dembélé. El francès també acaba contracte el pròxim estiu i ha decidit no renovar després de no arribar a un acord amb el club blaugrana. Xavi Hernández demana a Sergi Roberto que no tensi tant la corda com Dembélé i faciliti la seva renovació encara que pogués suposar tenir un sou més baix. De fet, alguns dels seus companys com Gerard Piqué ja han acceptat rebaixar-se considerablement el seu salari per ajudar al Barcelona davant la complicada situació econòmica que viu actualment.

Xavi Hernández té molt clar que vol la continuïtat de Sergi Roberto tot i que el migcampista no ha jugat cap partit des de l’arribada del tècnic a la banqueta del Barça. El futbolista català es va lesionar just després del primer partit de l’egarenc al club blaugrana, on no va disputar cap minut. El tercer capità culer va patir una lesió al recte femoral que va obligar-lo a passar pel quiròfan. Per tant, Sergi Roberto tan sols ha pogut disputar dotze partits aquesta temporada i tots ells van ser amb Ronald Koeman a la banqueta.



Més notícies
La plantilla de l'Espanyol entrena a Cornellà-El Prat | RCD Espanyol
L’Espanyol es nega a posar ‘Els Segadors’ a la megafonia abans del derbi
Notícia: L’Espanyol es nega a posar ‘Els Segadors’ a la megafonia abans del derbi
Comparteix
El Govern de la Generalitat, "sorprès" davant d'una decisió que difereix del que van fer Barça i Girona
Samuel Umtiti, a la banqueta del Barça | Europa Press
Un jugador de l’Espanyol envia un consell molt sorprenent a Umtiti
Notícia: Un jugador de l’Espanyol envia un consell molt sorprenent a Umtiti
Comparteix
El migcampista Sergi Darder encoratja el francès que es busqui un nou equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa