Elena Fort, víctima del BarçaGate: “Encara ens queden moltes coses per descobrir”

Ho explica en la seva entrevista amb El Món

Elena Fort, exdirectiva del Barça entre el 2008 i el 2010, exdiputada per Junts per Catalunya al Parlament i membre de la candidatura de Joan Laporta, ha assegurat en una entrevista amb El Món que “encara ens queden moltes coses per descobrir” del BarçaGate, al qual ella anomena “BartoGate”. Fort ha estat víctima d’insults i vexacions a les xarxes socials per part d’alguns dels perfils creats per I3Ventures i, malgrat que deixa clar que “és una sensació, no una informació”, creu que tot aquest cas està lluny de resoldre’s aviat.

Fort va patir l’acció de responsabilitat que Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu i altres directius del Barça van interposar sobre l’anterior junta, la de Laporta, i, després d’aquesta experiència afirma que “no em sorprèn res d’aquesta gent”. Concretament, Fort diu: “Vaig patir una acció de responsabilitat per part d’aquestes persones. Sé com han actuat, furgant on no calia i mirant sempre pel retrovisor. També sé que no veien amb bons ulls la meva activitat a Twitter defensant el que jo creia i no em va estranyar. M’ho esperava. És una forma d’actuar que ja els havia vist altres vegades”.

Tanmateix, en cas que la candidatura Estimem el Barça de Joan Laporta guanyi les eleccions, Fort té clar que “jo no vull que ningú passi pel que vaig passar” i assegura que no governaran des del rencor. “Manar per fer mal al passat no genera bons resultats i la nostra prioritat serà tirar el club endavant”, sentencia.

Llegeix l’entrevista sencera a Elena Fort

Més informació

Nou comentari