Món Esport
Desconvocada la reunió entre Tusquets i els candidats pel possible fitxatge d’Eric Garcia
  • CA

No hi haurà reunió entre Carles Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça aquest divendres per analitzar el possible fitxatge d’Eric Garcia. El president de la comissió gestora ha desconvocat la trobada que ell mateix havia programat i l’ha substituïda per trucades als aspirants a ocupar la zona noble del Camp Nou. No es descarta que el pròxim dilluns, últim dia de mercat, es produeixi una reunió definitiva.

Els membres de la junta gestora han fet veure a Tusquets que la decisió de no fer cap moviment –ni fitxar ni lligar contractualment– pel central català, que acaba contracte amb el Manchester City el pròxim 30 de juny, ja va ser presa dimarts passat. No hi ha res a parlar: Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa no es posen d’acord i serà el nou president l’encarregat de prendre una decisió al respecte.

La secretaria tècnica liderada per Ramon Planes i Ronald Koeman, per tant, no podran reforçar la plantilla de cara al segon tram de la temporada 2020/21 tal com pretenien. El tècnic holandès ha confessat públicament la seva voluntat que Eric Garcia arribi aquest hivern, però també s’ha mostrat perfectament conscient de la situació econòmica complicada que travessa el club.



Més notícies
Joan Laporta, aspirant a la presidència de Barça | Europa Press
Nova carta de Laporta a Tusquets
Notícia: Nova carta de Laporta a Tusquets
Comparteix
L’expresident rebaixa el to i lamenta que el dirigent de la junta gestora s’hagi sentit amenaçat
Toni Freixa, candidat a les eleccions del Barça | Europa Press
Freixa acusa Laporta d’haver comès “una flagrant deslleialtat cap al Barça”
Notícia: Freixa acusa Laporta d’haver comès “una flagrant deslleialtat cap al Barça”
Comparteix
El líder de ‘Fidels al Barça’ denuncia “una campanya entre el barcelonisme per voler assaltar el club sigui com sigui”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa