Dembélé, el maldecap de Laporta

Si no renova aquest estiu, marxarà de forma gratuïta l'any vinent

Joan Laporta, la seva junta directiva i la secretaria tècnica del Futbol Club Barcelona tenen un problema amb difícil solució. El davanter francès del primer equip masculí de futbol Ousmane Dembélé acaba contracte l’estiu del 2022 i el seu futur és molt incert. El Barça el vol renovar, però el jugador està posant molts problemes per fer-ho. De fet, segons van informar diversos mitjans de comunicació ara fa unes setmanes, el club sospita que pot tenir algun acord tancat amb algun altre club de cara al 2022 i que per això està complicant les negociacions.

Si Dembélé no vol renovar, el Barça li haurà de buscar una sortida aquest estiu. És dels pocs futbolistes que poden deixar una suma important a la caixa i el club ho necessita. Ara bé, Laporta buscarà la seva renovació, per tant, es troba en una cruïlla. La secretaria tècnica de l’entitat blaugrana necessita saber què fer: o buscar-li una sortida o fer concessions perquè ampliï el seu contracte amb el Barça.

A tot això s’hi suma el fet que el seu agent no el vol deixar marxar de Barcelona durant aquest estiu, segons informa el diari Sport. Per tant, en aquest sentit hi ha un problema afegit, que és que si futbolista i representant s’enroquen en aquesta postura, hi acabarà havent l’única conclusió que el Barça no vol: que no renovi i que marxi de forma gratuïta l’estiu vinent. En qualsevol cas, les converses amb el seu agent començaran la setmana que ve i a partir d’aquest punt es començaran a esclarir els detalls sobre la resolució d’aquest assumpte.

Més informació

Nou comentari