Els homes forts de Bartomeu l’assenyalen com a màxim responsable del Barçagate

Ell hauria estat l'ideòleg i Jaume Masferrer l'executor, segons la versió dels declarants

Òscar Grau, exdirector general del Barça, i Román Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics del club blaugrana, han declarat al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona en relació al Barçagate. En aquesta compareixença davant de la justícia, Grau i Gómez Ponti, que van ser detinguts juntament amb Josep Maria Bartomeu i Jaume Masferrer pel cas, han girat l’esquena a l’expresident i l’han assenyalat de forma clara com a màxim responsable del Barçagate, segons informa Europa Press.

De fet, de les declaracions de Grau i Gómez Ponti es desprèn que Bartomeu, sempre segons aquesta versió, va ser el gran ideòleg de l’operació, mentre que Masferrer, que era la seva mà dreta, va ser l’executor. A més a més, també s’ha conegut que l’expresident del Barça hauria pagat, presumptament, fins a 600.000 euros per l’auditoria exculpatòria del Barçagate.

D’aquesta manera, Grau i Gómez Ponti asseguren que totes aquelles operacions que ells van dur a terme relacionades amb el Barçagate eren ordres directes de Bartomeu o de Masferrer. Aquesta estratègia de dues persones que van ser molt importants en l’equip de l’expresident del Barça podrien canviar la seva forma d’actuar davant el cas i acabar declarant. Cal recordar que tant ell com Masferrer es van negar a fer-ho quan van ser detinguts a principis de març.

Més informació

Comentaris

    de moment una nit a la preso Juny 8, 2021 9:40 am
    l'ideòleg el bartomeu, buff, quin nivell que té el titella del grupo godo, o millor dit, executor de les raons d'aquesta gentussa per destruir el millor Barça de la història, s'havia d'acabar amb un Barça massa català, i amb un Barça esportivament parlant el millor del futbol mai vist a la història. La cirereta arruïnar-lo

Nou comentari