Surt a la llum una nova irregularitat econòmica de la junta de Bartomeu

Catalunya Ràdio revela el sou d'André Cury, intermediari en els fitxatges de jugadors brasilers

Nova descoberta estranya de l’època de Josep Maria Bartomeu al capdavant del Futbol Club Barcelona. Catalunya Ràdio ha revelat el contracte de l’scouter André Cury, un personatge molt peculiar dins del club, molt relacionat amb el futbol brasiler i l’arribada de jugadors del país sud-americà, ja que en feia d’interventor. Cury cobrava ni més ni menys que 685.000 euros a l’any, cosa que s’allunya molt del sou d’altres observadors i treballadors del club.

A més a més, Cury havia estat acomiadat, teòricament, el 2020. Tanmateix, ell ha continuat passant totes les factures, sempre segons Catalunya Ràdio, les quals el club no li hauria pagat. Ell sosté la versió que en cap moment se li va comunicar el seu acomiadament. El contracte en qüestió està signat per Josep Maria Bartomeu, Jordi Mestre, Òscar Grau i el mateix Cury.

Aquest és l’enèsim cas sospitós relacionat amb l’economia del club que apareix des que hi ha la nova junta directiva, encapçalada per Joan Laporta, i de l’època de Bartomeu. Més enllà del Barçagate, pel qual declaren avui Òscar Gran i Román Gómez Ponti, hi ha els contractes redactats per evitar els controls interns, presumptament, el pagament d’un milió i mig d’euros al Club Laietà per unes molèsties relacionades amb l’Espai Barça que encara no s’havien produït, o els pagaments per treballs inexistents. Laporta ja ha deixat clar que demanarà explicacions a l’expresident.

Més informació

Comentaris

    RAMON A Juny 7, 2021 12:27 pm
    Fotre el que es pugui mentre ets dintre.I a sobre amb la cara ben alta
    de moment una nit a la preso Juny 7, 2021 12:34 pm
    una de les moltes del titella del grupo godo bartomeu, i la seva junta directiva made in grupo godo. arruïnar el club socialment, esportivament i sobretot econòmicament. Que barto, amb els diners del altres, que fàcil és malgastar-los Per cert barto meu, podries justificar, el dineral que li pagaves al curry, i explicar quina feina feia

Nou comentari