Bartomeu pateix un accident de bicicleta a Collserola i es trenca la clavícula

Segons Radio Marca, l'expresident del Barça hauria caigut d'una BTT a la Carretera de les Aigües

Josep Maria Bartomeu ha intentat allunyar-se del focus mediàtic des que el mes d’octubre del 2020 va presentar la seva dimissió com a president del Futbol Club Barcelona. De fet, quan era el màxim dirigent de l’entitat blaugrana, tampoc no era especialment amic de la premsa i les càmeres. No obstant això, el Barçagate i la seva detenció el mes de març el van tornar a situar al centre de totes les mirades. Ara, sis mesos més tard, torna a ser notícia.

Segons informa Radio Marca, l’expresident del Barça hauria patit un accident de bicicleta durant els últims dies, en el qual s’hauria trencat la clavícula. Els fets haurien ocorregut mentre feia esport a la Carretera de les Aigües de la serra de Collserola de Barcelona amb una BTT (Bicicleta Tot Terreny o de Muntanya). Més enllà d’això, Bartomeu ja es trobaria bé i estaria a punt d’iniciar la seva recuperació.

Cal tenir en compte que els pròxims mesos poden ser especialment complicats per a l’expresident del Barça. A finals de juny es coneixeran els resultats de l’auditoria interna que han ordenat Joan Laporta i la nova junta directiva al club, de la qual ja n’estan sortint molts resultats sospitosos. De fet, el nou president ja ha alertat que demanarà explicacions a Bartomeu per totes aquelles descobertes preocupants. A més a més, també hauran de declarar Óscar Grau i Román Gómez Ponti pel Barçagate.

Més informació

Comentaris

    Culé Juny 4, 2021 3:20 pm
    Si fos alguna cosa de bo, s'hauria trencat el cap

Nou comentari