Dard enverinat de Freixa a Laporta

El candidat a la presidència del Barça ha valorat l'ajornament de les eleccions en roda de premsa

Toni Freixa ha estat el darrer dels tres candidats en valorar l’ajornament de les eleccions a la presidència del Barça. Ho ha fet en una roda de premsa en la qual s’ha mostrat totalment comprensible amb la decisió i ha aplaudit la forma amb la qual s’ha gestionat la situació: “Vull destacar la tasca acomplerta per la Junta Electoral i els empleats del club i donar tot el suport a la Junta Gestora”.

Per argumentar la seva opinió, Freixa ha utilitzat el concepte de “democràcia” en diverses ocasions. “Qui pretengui que les eleccions s’hagin de celebrar sense que el soci pugui votar està anant en contra de la democràcia”, ha afirmat el candidat, fent una possible referència a Joan Laporta, l’únic que s’ha mostrat contrari a l’ajornament. Freixa ha afegit: “És imprescindible que el president sigui escollit pel màxim nombre de socis i sòcies”.

Finalment, Freixa també ha aprofitat la roda de premsa per treure pit de la seva candidatura. “Durant molt de temps ens han dit que no comptàvem, el soci ha demostrat que sí”, ha dit, mostrant-se orgullós de la campanya de recollida de signatures. Per acabar, ha afegit: “Això s’ha convertit en cosa de dos models: un que té el suport dels poders polítics i mediàtics i el nostre, que vol un club lliure d’interessos externs”, cosa que suposa, novament, un dard enverinat a Laporta.

Més informació

Nou comentari