Món Esport
El gran assenyalat de l’últim partit del Barça

Després d’una ratxa de tres golejades consecutives en partits molt convincents, el Futbol Club Barcelona ha patit més del compte per superar un rival de la taula baixa de la Lliga i amb molt menys pressupost, l’Elx. Tot i això, cal dir que el conjunt dirigit per Francisco ha posat les coses molt complicades als blaugranes gràcies a un molt bon treball des de l’arribada del tècnic, ex del Girona, i al fet d’haver-se trobat amb un gol en un moment molt oportú, just abans del descans. Tanmateix, els canvis de Xavi Hernández, encertadíssims, han donat la victòria als culers, ja que Ferran Torres i Memphis Depay han estat els encarregats de remuntar el partit des de la banqueta.

El gol de l’Elx, però, ha posat la por al cos dels barcelonistes durant una bona estona i en la jugada en qüestió hi ha tres jugadors que surten assenyalats. En primera instància, Pedri González perd la pilota i, sense voler, genera una passada per a Fidel. Posteriorment, Dani Alves no el cobreix de la forma adequada i li deixa un gran espai per preparar-se el xut. Finalment, el porter Marc-André Ter Stegen, molt mal col·locat sota pals, també deixa un forat molt gran a la seva esquerra perquè Fidel marqui gairebé a plaer.

Dani Alves és un gran jugador, però no pot ser imprescindible

L’error de Pedri és fruit de la mala sort, de la mateixa manera que Ter Stegen després salva una rematada a boca de canó de Pere Milla. Així que el jugador que surt més damnificat d’aquest partit contra l’Elx és Dani Alves. No només per la jugada del gol, sinó perquè durant tot el duel no va ser capaç de contenir els atacs de Johan Mojica i el mateix Fidel. En aquest cas, l’edat i la forma física del lateral brasiler van minvar molt les seves possibilitats de defensar els rivals i van acabar fent mal a l’equip. A més a més, la seva aportació ofensiva tampoc no va ser determinant. Això demostra que Alves pot ser un jugador de rotació i important al vestidor, però que el Barça no ho pot fiar tot a la carta d’un futbolista de 38 anys, que encara té moltíssima qualitat, però que no és invulnerable al pas del temps. Afortunadament, Sergiño Dest està fent un pas endavant des de l’arribada de Xavi.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi revela quin és el jugador que més ha millorat des de la seva arribada
Notícia: Xavi revela quin és el jugador que més ha millorat des de la seva arribada
Comparteix
El tècnic egarenc ha analitzat la victòria del Barça contra l'Elx
Memphis Depay celebra un gol | Europa Press
Memphis i Ferran donen la victòria al Barça en un partit d’infart (1-2)
Notícia: Memphis i Ferran donen la victòria al Barça en un partit d’infart (1-2)
Comparteix
Els blaugranes aconsegueixen remuntar el gol inicial de l'Elx amb una gran segona part

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa