El Barça guanya la Supercopa en una final molt emotiva

El Barça s’ha proclamat campió de la Supercopa després de guanyar l’Atlètic de Madrid per 7-0. D’aquesta manera, les blaugranes guanyen el primer títol d’aquesta temporada. La jugadora estrella de la final ha estat Caroline Graham Hansen, que ha fet un hat-trick. D’altra banda, Lieke Martens han fet dos gols i Ingrid Engen i Fridolina Rolfö han aportat una diana cadascuna.

Les catalanes han resolt el partit a la primera meitat. Engen ha obert el marcador al minut 16 de partit. La noruega ha enviat la pilota al fons de la xarxa després de caçar el rebot d’una rematada de Rolfö al travesser a la sortida d’un córner. Poc després, Hansen ha fet dos gols en dos minuts. Primer, ha executat una falta al balcó de l’àrea de forma impecable i ha enviat l’esfèric directament a l’escaire de la porteria rival. Tot seguit, Patri Guijarro ha servit una gran passada en profunditat per Rolfö, que ha fet una gran assistència perquè Hansen situés el tercer gol al marcador.

El Barça ha signat un gran començament de la segona meitat. Alexia Putellas ha estat més hàbil que ningú i ha servit una falta ràpidament per agafar la defensa de l’Atlètic de Madrid totalment desprevinguda. Hansen ha rebut la pilota a l’àrea i ha fet la passada de la mort per Rolfö, que ha deixat sentenciat el partit. Tres minuts després, Marta Torrejón ha fet una centrada magnífica per Hansen, que ha signat el ‘hat-trick’ amb una rematada de cap. Lieke Martens ha posat la cirereta al partit amb dos gols als últims minuts del partit.

El tram final ha estat marcat pel retorn als terrenys de joc de Virginia Torrecilla, que ha tornat a disputar un partit després de 683 sense fer-ho per culpa d’un tumor cerebral. La futbolista matalassera ha entrat al terreny de joc al minut 85 enmig d’una gran ovació que li han dedicat tant el públic com les jugadores. A més, les futbolistes del Barça han mantejat Torrecilla un cop ha acabat el partit.