Món Esport
Joan Laporta i Florentino Pérez signen un acord que beneficiarà tots dos
  • CA

El president del Barça, Joan Laporta, i el màxim mandatari del Reial Madrid, Florentino Pérez, tenen una bona relació tot i que ambdós dirigeixen clubs que són rivals històrics. La bona entesa entre tots dos directius s’ha fet palès en el projecte de la Superlliga europea, en el qual estan treballant de forma conjunta. Ara, sembla que Joan Laporta i Florentino Pérez han aprofitat el seu feeling per arribar a un acord que pot ser profitós per Barça i Madrid.

El diari Marca informa que ambdós presidents han signat un pacte de no-agressió. Aquest tracte estableix que ni Barça ni Madrid negociaran amb jugadors que tinguin contracte amb vigor amb el seu màxim rival. A través de l’acord, ambdós presidents volen evitar que futbolistes del seu club utilitzin un suposat interès de Barça o Madrid per aconseguir unes condicions millors a l’hora de negociar la renovació del seu contracte.

Aquest pacte entre Joan Laporta i Florentino Pérez es va materialitzar a l’Aràbia Saudita, on es va disputar el partit de semifinals de la Supercopa d’Espanya entre Barça i Reial Madrid. Un dels fets que ha motivat aquest acord és el suposat interès del conjunt madrileny en el futbolista blaugrana Ronald Araujo. El president blanc va negar a Laporta que aquesta informació fos certa i li va assegurar que no té cap mena d’interès en el central.

El tracte que han signat els màxims mandataris de Barça i Reial Madrid també inclou el respecte als futbolistes del futbol base de tots dos equips que tenen contracte en vigor. Florentino Pérez i Joan Laporta s’han compromès a no intentar robar-se el talent jove de les seves respectives pedreres.

Amb aquest acord, sembla que l’única lluita que pot donar-se entre tots dos clubs seria per algun fitxatge que vulguin incorporar tant Barça com Madrid. Un exemple d’això és el futbolista del Borussia Dortmund Erling Haaland. Tots dos clubs estant lluitant amb altres equips europeus per incorporar aquest davanter al mercat d’estiu.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Notícia: Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Comparteix
El tècnic egarenc vol incorporar un davanter i un lateral aquest mes
Els jugadors del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Quan i on veure l’Alabès – Barça
Notícia: Quan i on veure l’Alabès – Barça
Comparteix
Els blaugranes necessiten un triomf per no allunyar-se de la zona Champions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a gener 23, 2022 | 17:24
    ton c. gener 23, 2022 | 17:24
    sr. Laporta que no ho sap que el Florentino l´enganyarà, santa innocència. Que en pots esperar d´un tipus que viu dels pressupostos generals de l´ estat?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa