Món Esport
Quan i on veure l’Alabès – Barça

El Barça té una oportunitat d’or al camp de l’Alabès per deixar enrere les nefastes sensacions que arrossega. L’equip de Xavi Hernández ha començat l’any força malament, ja que acumula tres partits sense guanyar. Els blaugranes van aconseguir un triomf als dos primers duels del 2022, però després van empatar al camp del Granada i van ser eliminats de la Supercopa i la Copa en perdre contra el Reial Madrid i l’Athletic Club, respectivament. L’equip culer està, ara mateix, a quatre punts de la Champions League i necessita una victòria a Mendizorrotza per retallar aquesta distància i deixar-la en un punt.

Com ja és costum al Barça aquesta temporada, les lesions han marcat la convocatòria de Xavi Hernández per visitar l’Alabès. El conjunt blaugrana compta amb un total de cinc baixes per problemes físics: Memphis Depay, Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti i Eric García. A més, Xavi ha deixat Ousmane Dembélé fora de la llista per a aquest duel. El Barça ha decidit que el francès no jugarà més si no renova el seu contracte, que expira el juny. Quatre jugadors del filial completen la convocatòria blaugrana: Arnau Tenas, Alex Balde, Ferran Jutglà i Abde.

L’alineació de Xavi Hernández al camp de l’Alabès estarà molt condicionada per les baixes, sobretot, a la davantera. Les nombroses absències del Barça en aquesta posició han produït que el tècnic blaugrana demani algun reforç al mercat d’hivern en la línia d’atac. L’onze culer en aquest duel podria ser el següent: Ter Stegen; Dani Alves, Araujo, Piqué, Jordi Alba; Gavi, Busquets, Pedri; Abde, Ferran Torres i Ferran Jutglà.

El partit que enfrontarà el Deportiu Alabès i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la jornada 22 de la Lliga Santander, es disputarà avui 23 de gener a Mendizorrotza a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Un mític futbolista denuncia insults per part de Leo Messi
Notícia: Un mític futbolista denuncia insults per part de Leo Messi
Comparteix
Jamie Carragher assegura que l'argentí no va acceptar gens bé una crítica seva
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Notícia: Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Comparteix
El tècnic egarenc vol incorporar un davanter i un lateral aquest mes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa