Món Esport
Un mític futbolista denuncia insults per part de Leo Messi

L’exfutbolista Jamie Carragher és un comentarista habitual de la Premier League a la televisió anglesa. Qui fou jugador del Liverpool va criticar en un mitjà britànic el fitxatge de Leo Messi pel Paris Saint Germain el passat mes d’agost. L’exdefensa considerava que aquest moviment per part de l’argentí no era gens intel·ligent.

Sis mesos després d’aquesta afirmació per part de Jamie Carraguer, el mateix exfutbolista ha explicat que Leo Messi no va encaixar gens bé aquesta crítica. El mític jugador anglès ha exposat que “vaig rebre un missatge privat a Instagram. No mostraré conversacions privades, però, bàsicament, em va dir burro”. Tot seguit, l’exfutbolista anglès ha restat importància a aquesta situació i s’ha desfet en elogis cap a Messi fent ús de l’humor: “Leo, espero que també estiguis veient aquest programa perquè t’estimo completament. Ets el millor jugador de tots els temps i clar que sóc un burro si em comparo amb tu”.

Tot i que Jamie Carragher no li va voler donar importància a aquest insult per part de Messi, l’exfutbolista va fer una petita crítica envers l’argentí poc després. L’anglès va afirmar que el davanter no mereixia estar a l’onze ideal de 2021 i que Mo Salah havia fet més mèrits que el futbolista del PSG per estar a la millor alineació de l’any passat.

Jamie Carragher és un futbolista conegut per haver defensat la samarreta del Liverpool durant 17 anys i també la de la selecció anglesa. L’exdefensa va ser campió de la Champions League, de l’Europa League, de la Copa d’Anglaterra i la Copa de la lliga anglesa i va participar en dos Mundials i una Eurocopa. A més, Jamie Carragher és el segon futbolista amb més partits jugats de la història del Liverpool amb un total de 737. Només el supera Ian Callaghan amb 857.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Notícia: Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Comparteix
El tècnic egarenc vol incorporar un davanter i un lateral aquest mes
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola
Notícia: El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola
Comparteix
El club anglès ja busca alternatives per si no renova el seu tècnic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa