La primera part de l‘Assemblea General Ordinària del Barça va finalitzar just quan els compromissaris havien de votar l’aprovació del finançament de l’Espai Barça. El club blaugrana va proposar als socis adquirir un préstec de 1.500 milions d’euros per poder tirar endavant aquest projecte. Aquest punt del dia va ser molt controvertit i molts socis no estaven convençuts de la viabilitat econòmica de l’Espai Barça. A més, alguns dels assistents consideraven que una qüestió tan rellevant pel futur del club havia de votar-se per tots els socis i no només pels compromissaris.

La gran quantitat de socis que van voler intervenir va allargar molt aquest punt del dia i quan faltaven vint minuts pel començament del Barça – València encara no s’havia dut a terme la votació. Les queixes dels socis que volien marxar a veure el partit van provocar que el president del Barça, Joan Laporta, donés per finalitzada l’assemblea i anunciés que la votació sobre l’Espai Barça i els quatre punts del dia que quedaven pendents es resoldrien en una nova data.

A començaments d’aquesta setmana, el màxim mandatari blaugrana també va donar el seu braç a tòrcer davant els compromissaris que volien que fossin tots els socis els que votessin l’aprovació d’aquest projecte. Laporta va anunciar que se celebraria un referèndum si els compromissaris donaven el seu vistiplau al finançament del projecte aquest dissabte. El president va assegurar que en aquest referèndum podrien votar tots els socis.

Un cop s’ha reprès l’Assemblea aquest dissabte, Laporta ha pres la paraula per explicar que “ja s’han dedicat 145 milions d’euros a aquest l’Espai Barça i no s’han fet ni el 5% de les obres“. El president ha afirmat que refusar el finançament d’aquest projecte suposaria llençar aquests diners a més dels 90 milions que va demanar la junta anterior. A més, ha recordat que “l’Espai Barça es pagarà per si sol i no comprometrà el projecte esportiu del club“.

Després de la intervenció del president, s’ha procedit a la votació per veure si d’una vegada per totes, els socis donaven suport o no al finançament de l’Espai Barça. 405 compromissaris han votat a favor, 21 en contra i 6 en blanc. Per tant, la directiva blaugrana té permís per demanar un préstec de 1.500 milions d’euros per la remodelació del Camp Nou i el Palau Blaugrana. Ara, per acabar de confirmar la posada en marxa d’aquest projecte només queda que ho ratifiquin tots els socis a través d’un referèndumMés notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press

Koeman: “El resultat no serà decisiu, però indicarà el nostre moment”

Notícia: Koeman: “El resultat no serà decisiu, però indicarà el nostre moment”
Comparteix
L'entrenador del Barça assegura que no sent més pressió perquè es tracti d'un clàssic
Notícia: Koeman: “El resultat no serà decisiu, però indicarà el nostre moment” - Mobile
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona

Koeman no es guarda res de cara al clàssic

Notícia: Koeman no es guarda res de cara al clàssic
Comparteix
El tècnic blaugrana ha convocat tots els jugadors disponibles per rebre el Reial Madrid
Notícia: Koeman no es guarda res de cara al clàssic - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a octubre 23, 2021 | 17:44
    La Guineu sense Carasseta octubre 23, 2021 | 17:44
    Calen controls. El Barça és una orgia despilfatarra. ¿Com es Quel Valencia Arena val 250 m. I el Palau blaugrana 500?. Els catalans es mereixen una explicació.

Nou comentari

Comparteix