Món Esport
Koeman: “El resultat no serà decisiu, però indicarà el nostre moment”
  • CA

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha admès la importància del partit que afrontarà el Barça contra el Reial Madrid al Camp Nou. Tot i això, considera que no és un duel ha vida o mort: “Queda molta temporada per davant després d’aquest partit, però podem demostrar que estem al bon camí“. L’holandès creu que una victòria al clàssic no és decisiva en la lluita per la Lliga: “Tots dos equips ens juguem moltes coses. El resultat final no és decisiu, només indica el moment de tots dos equips”.

El tècnic blaugrana ha assegurat que està molt tranquil abans de la disputa d’aquest enfrontament: “No tinc més pressió. Sé que és un clàssic i com a jugadors els he guanyat i els he perdut. Un partit com aquest s’ha de gaudir. A més, és el meu primer partit contra el Reial Madrid amb públic”. Koeman afirma que els jugadors no senten un ambient de pessimisme abans del partit de diumenge: “Nosaltres som optimistes. Per afrontar un clàssic, mai hi ha favorit. Juguem a casa i no tenim por”.

L’entrenador del Barça s’ha referit a algun dels aspectes claus del partit contra el Reial Madrid i destaca que “hem de jugar amb personalitat amb la pilota, però sempre controlant el seu contraatac“. A més, Ronald Koeman no es mostra preocupat pel fet que jugadors com Memphis, Eric Garcia o Gavi mai hagin disputat un clàssic: “Tenim jugadors que han viscut molts partits com aquest i poden ajudar els futbolistes que s’enfrontaran al Reial Madrid per primera vegada“.

Jordi Alba ha entrat a la convocatòria de l’holandès tot i que va acabar el partit contra el Dinamo de Kiev amb molèsties. L’entrenador assegura que el lateral “ha entrenat normal i podrà jugar”. Un altre jugador que podria ser titular és Ansu Fati. Koeman ha explicat que el davanter “encara està recuperant el seu nivell, però sabem que pot marcar diferències”.

Joan Laporta ha assegurat que Ronald Koeman seguirà a la banqueta blaugrana tot i el que passi al clàssic durant l’acte de celebració dels 50 anys del Palau Blaugrana. L’holandès considera que “no cal que el president digui cada setmana si seguirà Koeman. Jo sé que tot depèn dels resultats“. El tècnic ha acceptat les crítiques després que el Barça no oferís la millor imatge en la victòria contra el Dinamo de Kíev: “En un partit com el de dimecres, has de fer més gols, els comentaris haurien estat diferents si arribem a guanyar 3-0”.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
Koeman no es guarda res de cara al clàssic
Notícia: Koeman no es guarda res de cara al clàssic
Comparteix
El tècnic blaugrana ha convocat tots els jugadors disponibles per rebre el Reial Madrid
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Surt a la llum una superstició molt curiosa d’Ansu Fati
Notícia: Surt a la llum una superstició molt curiosa d’Ansu Fati
Comparteix
El futbolista del Barça ha signat tots els seus contractes en dimecres

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a octubre 23, 2021 | 21:05
    No volem inadaptats a Can Barça octubre 23, 2021 | 21:05
    Encara no ha après a parlar en català el senyor Koeman? quina vergonya per ell, però sobretot pel Barça que és un cau d'inadaptats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa