Món Esport
Surt a la llum una superstició molt curiosa d’Ansu Fati
  • CA

El jove davanter del Futbol Club Barcelona Ansu Fati ha estat el protagonista de la setmana en clau blaugrana després de signar el seu nou contracte amb l’entitat blaugrana, que el mantindrà lligat al club fins al 2027. El futbolista guineà s’ha mostrat molt feliç d’aquest fet i ha assegurat que vol triomfar al Camp Nou. De moment, aquesta temporada ja s’ha convertit en una de les estrelles de l’equip i en la gran esperança del barcelonisme de cara al futur.

La renovació d’Ansu, que es va tancar el dimecres i es va commemorar l’endemà, ha estat acompanyada, però, per una superstició molt curiosa del jugador i del seu pare, Bori Fati, segons ha revelat el diari Sport. Per qüestions religioses, la família del futbolista ha volgut signar els tres contractes de renovació d’Ansu en un dimecres. La primera de totes, abans de debutar amb el primer equip i destapar-se com a estrella en potència, es va rubricar el dimecres 17 de juliol del 2019. Posteriorment, el dimecres 4 de desembre del mateix any, quan Ansu ja havia començat a despuntar sota les ordres d’Ernesto Valverde, el club li va millorar el contracte.

Així doncs, la família Fati va demanar que aquesta tercera renovació d’Ansu se signi en un dimecres i és per això que el 20 d’octubre del 2021 es va fer oficial el nou contracte del futbolista guineà. De fet, la forma amb la qual va succeir va ser molt peculiar, ja que just després del duel de Champions contra el Dinamo de Kíev, a correcuita i a les oficines del Barça, es van reunir els representants del club i del jugador per tancar l’acord. En un primer moment ja va sorprendre que es fes just després d’un partit, però ara s’ha conegut el curiós motiu que va provocar aquesta situació.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | FC Barcelona
Les sorprenents declaracions de Piqué sobre el clàssic
Notícia: Les sorprenents declaracions de Piqué sobre el clàssic
Comparteix
El central català ha tornat a recordar que la seva retirada és a prop
Xavi, en arxiu | Europa Press
Xavi insinua que serà el pròxim entrenador del Barça
Notícia: Xavi insinua que serà el pròxim entrenador del Barça
Comparteix
"La meva idea és entrenar el Barça", ha assegurat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ningú respecta qui no es fa respectar a octubre 22, 2021 | 21:31
    Ningú respecta qui no es fa respectar octubre 22, 2021 | 21:31
    Això de respectar les supersticions del senyor Ansu Fati està molt bé, senyor Laporta. El que voldria preguntar és en quina llengua s'han redactat els contractes per saber si el Barça respecta Catalunya i si el senyor Fati ha començat algun curs de llengua catalana per saber si ell respecta el país que l'acull

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa