Xavi Hernàndez, actual entrenador de l’Al-Sadd de Qatar, ha concedit una entrevista al diari 20 minutos en la qual ha actualitzat la seva relació amb el Futbol Club Barcelona. Amb el tècnic del primer equip masculí, Ronald Koeman, sempre qüestionat, el nom de Xavi ha sonat en repetides ocasions com a potencial substitut del neerlandès. Tanmateix, fins a les darreres setmanes, en les quals ha reprès la seva bona amistat amb el president Joan Laporta, que va passar per moments de refredament durant la cursa electoral, el de Terrassa s’ha situat en una molt millor posició per reemplaçar Koeman.

En aquesta entrevista, Xavi ha confirmat aquestes sensacions i de la forma amb la qual ha parlat ha deixat entreveure que la possibilitat de convertir-se en el nou entrenador blaugrana quan Koeman hagi de deixar la banqueta és cada cop més real: “La meva idea és entrenar el Barça. No ho he amagat mai, és el meu objectiu i el meu somni”. Per respecte al tècnic neerlandès, Xavi no ha volgut posar terminis. “No sé si passarà o no, si em necessitaran o no”, ha afirmat. A més a més, també ha recordat, com fa sempre, que és “feliç” a Qatar. Ara bé, també ha sentenciat: “Si m’arriba una oferta del Barça, s’avaluarà i aleshores prendré una decisió”.

Cal recordar que Xavi es va convertir en entrenador de l’Al-Sadd a mitja temporada 2018-2019, quan es va retirar com a futbolista. Des d’aleshores ha estat sempre al primer equip d’aquest club qatarià i aquest és ja el seu quart curs al capdavant del conjunt àrab. El tècnic de Terrassa ja acumula fins a sis títols amb l’Al-Sadd: una Lliga, una Copa de l’Emir, dues Copes del Príncep, una Copa del Xeic i una Copa de les Estrelles. Això sí, de moment encara se li resisteix la Champions asiàtica.Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press

Esclata una nova guerra interna al PSG i Messi torna a ser protagonista

Notícia: Esclata una nova guerra interna al PSG i Messi torna a ser protagonista
Comparteix
El seu company Mauro Icardi ha incendiat el club i tindria els dies comptats a París
Notícia: Esclata una nova guerra interna al PSG i Messi torna a ser protagonista - Mobile
El Camp Nou, ple | Europa Press

La premsa de Madrid esclata contra ‘Els Segadors’ al Camp Nou

Notícia: La premsa de Madrid esclata contra ‘Els Segadors’ al Camp Nou
Comparteix
La decisió de Joan Laporta ha estat molt criticada per part de l'espanyolisme
Notícia: La premsa de Madrid esclata contra ‘Els Segadors’ al Camp Nou - Mobile

Nou comentari

Comparteix