Koeman no es guarda res de cara al clàssic

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, no ha ofert cap sorpresa en la seva llista de convocats pel partit d’aquest diumenge a les 16:15 hores contra el Reial Madrid al Camp Nou. El tècnic holandès ha inclòs a la llista a tots els jugadors que té disponibles en aquest moment, incloent Jordi Alba, que estarà operatiu tot i que va acabar amb molèsties el partit contra el Dinamo de Kiev. Per tant, tan sols han quedat exclosos els futbolistes que estan lesionats: Araujo, Pedri, Démbelé i Braithwaite.

La principal novetat a la convocatòria és Eric Garcia que es va perdre el partit de la Champions League contra el Dinamo de Kiev a causa d’una sanció. El central català té tots els números de ser el central titular juntament amb Piqué si tenim en compte que Araujo està lesionat i que Lenglet i Umtiti no han comptat amb gaire confiança per part de Ronald Koeman.

Agüero ha tornat a entrar a la llista de convocats després d’haver jugat un quart d’hora dels dos últims enfrontaments del Barça. Ronald Koeman ja va avisar que el davanter argentí encara ha d’agafar rodatge i que aniria entrant a l’equip de forma progressiva. Sembla improbable que l’atacant sigui titular contra el Reial Madrid, però es possible que disposi d’algun minut.

A més, els jugadors convocats amb fitxa del filial han estat els habituals: Gavi, Nico i Iñaki Peña. El primer d’ells fa cara de titular tenint en compte les apostes de Koeman durant els últims partits i que Pedri està lesionat. Sorprendria molt que el mig del camp dels blaugranes al clàssic no estigués format per Gavi, Busquets i De Jong. Pel que fa a Nico, no seria pas estrany que gaudís d’alguns minuts a la segona part, ja que el tècnic blaugrana l’acostuma a introduir al terreny de joc durant l’última mitja hora de partit.