Món Esport
El problema que se li obre a Xavi amb l’arribada de Lewandowski

El Futbol Club Barcelona està a punt de fer oficial el fitxatge de Robert Lewandowski per la davantera del club blaugrana. En cas que el Barça acabi inscrivint el polonès, Xavi Hernández es trobaria en una situació molt complicada a l’hora de triar una davantera pel seu equip. I és que amb les incorporacions de Raphinha, Dembélé i Robert Lewandowski el tècnic de Terrassa veuria com ja tindria totes les posicions de la davantera doblades amb les garanties suficients per a fer una bona temporada.

Tots els davanters amb els quals compta Xavi Hernández

Si bé la darrera temporada es deia que el Barça tenia un ‘overbooking’ de jugadors al mig del camp, ara també es troba en la situació que té massa davanters, però no tots compten pel tècnic del primer equip del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández. Aquest fet suposa que el de Terrassa disposi de més opcions per fer front diversos partits amb jugadors de garanties, però també genera un dubte al barcelonisme sobre quin serà el trident d’atac que utilitzarà el Barça de manera més freqüent durant la temporada.

I és que el Barça tindria noms per la davantera com el de Robert Lewandowski, Pierre-Emerik Aubameyang, Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Ferran Torrres i Raphinha per fer diverses combinacions segons les circumstàncies, els quals podrien variar les seves posicions gràcies a la polivalència que molts d’ells tenen. No obstant això, un dels tridents que més interès hi ha per veure a hores d’ara per part dels aficionats del Barça és el de Raphinha, Lewandowski i Ansu Fati, ja que dos d’ells serien nouvinguts al club juntament amb el jove futbolista que el Barça pretén que lideri el seu projecte de cara al futur.

La pretemporada donarà pistes sobre les idees de Xavi

Sense cap mena de dubte, la pretemporada servirà per fer un testeig de les noves incorporacions del Futbol Club Barcelona i veure com juguen futbolistes com Raphinha, Kessié i Christensen. També ens podrà ajudar a entendre en quines bandes té previst fer jugar el de Terrassa a segons quins jugadors com Dembélé, Raphinha o Ferran Torres per fer front a aquesta temporada. El gran dubte és si durant la gira dels Estats Units podrem veure Robert Lewandowski vestir la samarreta blaugrana o haurem d’esperar fins al trofeu Joan Gamper per veure debutar el davanter polonès amb el club blaugrana contra el Pumas.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Bayern i Barça arriben a un principi d’acord pel fitxatge de Lewandowski
Notícia: Bayern i Barça arriben a un principi d’acord pel fitxatge de Lewandowski
Comparteix
El Barça i el Bayern de Munic ja tindrien un principi d'acord d'una quantitat de més de 45 milions d'euros pel fitxatge de Robert Lewandowski
Jules Koundé, jugador del Sevilla | Sevilla FC
Les declaracions de l’entrenador del Sevilla que acosten Koundé al Barça
Notícia: Les declaracions de l’entrenador del Sevilla que acosten Koundé al Barça
Comparteix
Julen Lopetegui es refereix a la situació del central francès, que interessa al club blaugrana
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça obre la porta de sortida a De Jong de forma indirecta i pública
Notícia: El Barça obre la porta de sortida a De Jong de forma indirecta i pública
Comparteix
Mateu Alemany assegura que compten amb ell, si bé li obre la porta de forma indirecta per alliberar la massa salarial
Joan Laporta, president del Barça, i Raphinha, jugador del club | Europa Press
El discurs guanyador de Raphinha que agradarà al barcelonisme
Notícia: El discurs guanyador de Raphinha que agradarà al barcelonisme
Comparteix
El flamant fitxatge del Barça és conscient que cal capgirar la situació del primer equip

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a juliol 16, 2022 | 12:06
    Victor juliol 16, 2022 | 12:06
    No entenc com encara parleu d'overbooking en determinades posicions com si fóssim als anys 80. Avui dia això de l'equip titular no existeix. Un Club com el Barça que ha de jugar 70 partits al màxim nivells en 6 competicions, se li lesionaran jugadors, passaran moments de cansament i baixa forma. Per tant hi ha lloc per a tos si es gestiona bé. El que no pot ser és el tipic de fer jugar gent sí o só independentment del seu moment de forma només perquè té un nom. Així no es guanyen campionats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa