Món Esport
Les declaracions de l’entrenador del Sevilla que acosten Koundé al Barça

El Futbol Club Barcelona està treballant de valent per atorgar a l’entrenador del seu primer equip masculí, Xavi Hernández, la millor plantilla possible. Després d’un curs irregular, arrencarà el primer sencer del terrassenc a la banqueta. Un curs clau, que suposarà el retorn dels blaugranes a la UEFA Champions League, i que arribarà després de l’activació de dues palanques econòmiques que salvaran el benestar barcelonista. De fet, la primera ja ha possibilitat un traspàs, i la segona podria permetre, entre altres, el del gran defensa del Sevilla Jules Koundé.

En roda de premsa, el seu actual entrenador, Julen Lopetegui, ha admès que “ha sortit un jugador molt important com és Diego Carlos, i pot ser que també ho faci l’altre central titular habitual nostre. No sabem què passarà”. En primer lloc, s’ha referit a l’adeu de l’esmentat Diego Carlos, central que ha estat molt important al club rei de l’Europa League les darreres temporades i que ha fitxat per l’Aston Villa de Steven Gerrard i Philippe Coutinho. I en segon lloc, ha fet al·lusió al seu altre central titular, Koundé.

El director esportiu del Sevilla i l’interès de Xavi per Koundé

El francès és, a hores d’ara, un dels grans jugadors de la plantilla de l’equip andalús. I és sabut que pretén marxar i aterrar a un amb més renom. L’estiu passat se’l va vincular amb el Chelsea, si bé finalment aquella operació no es va concretar. I ara, els seus camins apunten a Barcelona. De fet, el mític director esportiu dels blanc-i-vermells, Monchi, va parlar fa poc directament de l’interès de la xavineta en fitxar-lo.

Xavi té bon gust volent com a centrals Ronald Araujo i Koundé. No és mala parella”, va assegurar l’andalús, abans d’admetre que “fins ara hi ha hagut zero contactes amb el Barça”, i d’advertir que “sé que el Chelsea ha de buscar dues centrals, però l’interès per Koundé ve des d’Anglaterra i d’altres països. Hauria de ser endeví per saber què passarà”.

El curs passat, davant l’interès dels blues, el mateix Monchi va anunciar que el jugador només marxaria en cas que algú pagués la seva clàusula de rescissió, que és de 80 milions d’euros. Una xifra a la qual el Barça no desitjaria arribar. De fet, segons va informar el programa de televisió El Chiringuito de Jugones, el club blaugrana s’estaria plantejant fer una oferta de 50 milions.

Naturalment, i com ja ha deixat clar el president culer, Joan Laporta, res d’això, ni l’operació per Koundé ni altres com les de Robert Lewandowski serà possible fins que s’activi la segona palanca. Això sí, està previst que passi la setmana vinent. Serà, doncs, quan la junta directiva de l’entitat catalana podrà accelerar això per intentar incorporar l’internacional de França i pujar exponencialment el nivell del seu centre de la defensa, amb els ja blaugranes Araujo, Gerard Piqué, Andreas Christensen i Eric Garcia.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça obre la porta de sortida a De Jong de forma indirecta i pública
Notícia: El Barça obre la porta de sortida a De Jong de forma indirecta i pública
Comparteix
Mateu Alemany assegura que compten amb ell, si bé li obre la porta de forma indirecta per alliberar la massa salarial
Raphinha, nou jugador del Barça | FC Barcelona
Raphinha mostra un gran coneixement de la història del Barça
Notícia: Raphinha mostra un gran coneixement de la història del Barça
Comparteix
El jugador brasiler ha estat presentat com a nou fitxatge blaugrana
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé renova amb el Barça fins a 2024
Notícia: Dembélé renova amb el Barça fins a 2024
Comparteix
El davanter francès ha acabat acceptant una oferta que rebaixa de forma significativa el salari que cobrava fins ara
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Acord a la vista entre el Barça i el Bayern per Lewandowski
Notícia: Acord a la vista entre el Barça i el Bayern per Lewandowski
Comparteix
Asseguren que el club blaugrana pujarà la seva oferta els propers dies i que el Bayern l'acceptarà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa