Món Esport
Les motivadores paraules de Laporta en el sopar de celebració de la Lliga

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha fet un contundent i motivador discurs en el sopar de la celebració del títol de Lliga celebrat aquest dijous. Durant la cita, el president, com no ha pogut ser d’una altra forma, ha pres el lideratge que li pertoca. Laporta ha agraït, amb un discurs de tres minuts, a l’staff tècnic i als jugadors el treball per una Lliga que ha considerat “històrica“. Encara que, després del títol aconseguit quan falten quatre jornades per a finalitzar el campionat, Laporta ja mira cap a la temporada següent i es mostra ambiciós amb el futur. “L’any que ve aspirarem a més“, ha expressat.

El discurs de Laporta en el sopar per a celebrar el campionat de Lliga

El president ha començat amb paraules d’agraïment a tots els integrants de la plantilla: “Enhorabona als veritables artífexs del que està succeint avui al club. Heu aconseguit quelcom històric, una lliga històrica que serà recordada sempre, perquè el barcelonisme estava necessitat de títols. A més de tornar-li l’alegria al barcelonisme ja comencem a guanyar títols, això és molt important pel club. Ho heu assolit vosaltres amb el vostre talent, esforç i compromís. Ha sigut una Lliga molt treballada. Com a president, i en nom dels meus companys de la junta directiva, us ho vull agrair perquè heu assolit un títol històric”.

A més a més, ha volgut posar la mirada en el futur i destacar la seva ambició: “Si l’objectiu prioritari d’aquesta temporada era la lliga, l’any que ve aspirarem a més. Sigui en el camp que sigui estic segur que les coses aniran a millor”.

Joan Laporta i Xavi Hernández, durant el sopar de celebració del títol de Lliga | Europa Press
Joan Laporta i Xavi Hernández, durant el sopar de celebració del títol de Lliga | Europa Press

També ha parlat sobre el fet que la temporada que ve el Barça haurà de jugar a Montjuïc: “No és un caprici, és complir el somni del barcelonisme de tenir una nova casa. Un camp al qual, quan torneu el desembre de 2024, si no hi ha cap imponderable durant aquest temps, serà el millor estadi del món“.

Finalment, ha destacat que el Barça és més que un club de futbol: “El Barça és un club de futbol i també un club multiesportiu, aquest any podem fer un rècord, que tots els equips professionals guanyin la Lliga“. “Tot i que heu fet una cosa històrica, que és guanyar una Lliga a quatre jornades pel final, estic convençut que donareu el millor de vosaltres en aquests últims quatre partits per deixar al Barça el més alt possible”, ha afegit un Laporta que ha acabat ovacionat.

Trobada de tota la plantilla del primer equip masculí del Barça

La consecució del títol de Lliga ha portat a la celebració d’un sopar a Gavà amb presència de l’equip tècnic, encapçalat per Xavi Hernández, de la junta directiva i dels jugadors, alguns acompanyats de les seves parelles. El sopar també ha tingut l’assistència de Jordi Cruyff, qui ja s’ha conegut que no seguirà al club blaugrana.



Més notícies
Els Mossos d'Esquadra, a la gespa del RCDE Stadium | Europa Press
LaLiga denuncia la invasió de camp dels ultres de l’Espanyol a la justícia
Notícia: LaLiga denuncia la invasió de camp dels ultres de l’Espanyol a la justícia
Comparteix
La intenció de la competició és que no puguin tornar a entrar a cap estadi de futbol
Afició del Manchester City, durant el partit de Champinos contra el Reial Madrid | Europa Press
Una estelada a l’estadi del Manchester City fa embogir la premsa de Madrid
Notícia: Una estelada a l’estadi del Manchester City fa embogir la premsa de Madrid
Comparteix
Una estelada ha estat onejant uns segons durant el partit, cosa que no ha vist bé el diari Okdiario
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Reial Madrid | Europa Press
Discurs molt emotiu de Guardiola amb el Barça com a exemple
Notícia: Discurs molt emotiu de Guardiola amb el Barça com a exemple
Comparteix
L'entrenador del Manchester City ha celebrat l'eliminació del Reial Madrid i la classificació per a la final de la Champions
Pep Guardiola celebra, eufòric, un gol del City contra el Madrid | Europa Press
Guardiola destrossa el Madrid i passa a la final de la Champions (4-0)
Notícia: Guardiola destrossa el Madrid i passa a la final de la Champions (4-0)
Comparteix
El Manchester City ha eliminat el conjunt merengue de la Champions amb una exhibició futbolística a la tornada de les semifinals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa