Món Esport
Gaspart té clar que el Barça no ha comès il·legalitats en el cas Negreira

El Futbol Club Barcelona està sent investigat per un suposat cas de corrupció amb l’exvicepresident dels àrbitres, Enríquez Negreira. Durant diversos anys, Negreira s’ha embutxacat una gran quantitat de diners provinents de l’entitat catalana per, suposadament, elaborar informes sobre el col·lectiu arbitral. El club i la fiscalia estan investigant el cas i d’aquí a pocs dies se sabrà més informació. Joan Gaspart, expresident i exvicepresident del Barça, ha assegurat a una entrevista a 8tv que “el més important és que el Barça està involucrat en un tema que jo personalment estic convençut que en la meva època no es va cometre cap il·legalitat, i quant al futur, coneixent a personatges com Laporta, Rosell o Bartomeu, no crec que el Barça fes cap il·legalitat”. Gaspart està convençut que els culers no han de patir.

Gaspart posa la mà al foc per la integritat del Barça

Quan el mític Joan Gaspart parla, mai deixa ningú indiferent. Autodenominat com el pitjor president de la història del Barça (si més no fins a l’arribada de Josep Maria Bartomeu), Gaspart sempre ha mostrat el seu barcelonisme sense complexos i opina sense por de l’actualitat blaugrana. Sobre el cas d’Enríquez Negreira, ho té clar: “el més important és que el Barça està involucrat en un tema que jo personalment estic convençut que en la meva època no es va cometre cap il·legalitat, i quant al futur, coneixent a personatges com Laporta, Rosell o Bartomeu, no crec que el Barça fes cap il·legalitat”. A més a més, Gaspart afegeix que ell, òbviament, no en sabia res: “si el Barça contacta amb la persona que no és la correcta, més enllà que no sigui cap il·legalitat, no és correcte èticament. Al president se li demana, i com a mi no se’m va demanar res, he de pensar que no hi havia res”.

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona | Europa Press

Benèvol amb Bartomeu i crític amb ell mateix

Pilar Rahola, tertuliana del programa de 8tv on Gaspart ha parlat, ha preguntat a l’expresident sobre Josep Maria Bartomeu, si creu que representa l’època més fosca del barcelonisme. “Tampoc crec que sigui així”, ha contestat Gaspart. Pel que fa al seu mandat, el cèlebre exdirectiu culer ha estat totalment sincer: “jo no dic que sigui millor o pitjor. Quan em pregunten si em tornaria a presentar dic que no, perquè no em votaria ni jo mateix. Com a culer i barcelonista considero que no vaig ser un bon president, segurament vaig ser un correcte vicepresident, però no un bon president, i per això vaig marxar, no vaig plegar perquè volgués”. Gaspart, un mite del Barça.



Més notícies
Andreu Camps, secretari general de la RFEF | Europa Press
La RFEF acusa un àrbitre de no ajudar en la investigació del cas Negreira
Notícia: La RFEF acusa un àrbitre de no ajudar en la investigació del cas Negreira
Comparteix
La Federació Espanyola de Futbol ha concedit una roda de premsa per parlar al respecte
Àrbitre professional de Primera Divisió | Europa Press
Novetats del cas Negreira que revelen com era aquest personatge
Notícia: Novetats del cas Negreira que revelen com era aquest personatge
Comparteix
Negreira retirava fins a 20.000 euros del seu compte mentre treballava amb el Barça
Ángel María Villar, expresident de la RFEF | Europa Press
Villar, expresident de la RFEF, defensa el Barça en el cas Negreira
Notícia: Villar, expresident de la RFEF, defensa el Barça en el cas Negreira
Comparteix
El també exfutbolista ha recalcat que els blaugranes han guanyat els títols que han guanyat perquè han sigut "els millors"
Rubi, entrenador de l'Almeria | Europa Press
Rubi defensa el Barça amb contundència pel cas Negreira
Notícia: Rubi defensa el Barça amb contundència pel cas Negreira
Comparteix
L'entrenador de l'Almeria ha assegurat que "tots els clubs intenten apropar-se al col·lectiu arbitral"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa