Món Esport
Ja hi ha dia i hora per al clàssic de Lliga al Santiago Bernabéu

Ja queda menys d’un mes pel tercer clàssic de la temporada i la Lliga ja ha comunicat la seva data i el seu horari. El Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid s’enfrontaran al Santiago Bernabéu el diumenge 20 de març a les 21:00h en un duel que es preveu determinant per a tots dos equips pel que fa als seus objectius a la competició domèstica. Si els blancs són capaços de guanyar l’etern rival, s’aproparan perillosament al títol de Lliga, mentre que el Barça necessitarà els tres punts per fer-se fort a la zona de la classificació que dona accés a la UEFA Champions League.

Els altres dos clàssics d’aquesta temporada

Cal recordar que els dos primers clàssics de la temporada han acabat somrient al Madrid. Per una banda, a la primera volta de la Lliga els blancs van visitar el Camp Nou i van guanyar l’aleshores Barça de Ronald Koeman per un ajustat 1-2 que no es va resoldre fins als instants finals, quan Lucas Vázquez va ampliar distàncies amb la segona diana després del gol inicial de David Alaba a la primera meitat. El Kun Agüero va retallar distàncies al temps afegit amb el seu únic gol com a blaugrana, però ja no va servir de res. D’altra banda, ja amb Xavi Hernández a la banqueta, el Barça també es va enfrontar al Madrid a la semifinal de la Supercopa. Els blaugranes van aconseguir portar el partit a la pròrroga, però els merengues van acabar decantant la balança al seu favor amb un gol de Federico Valverde.

El Barça no sap què és guanyar un clàssic des de 2019

D’aquesta manera, el Barça no guanya cap partit contra el Reial Madrid des de fa tres anys. L’última victòria dels blaugranes en un clàssic va ser el 2 de març de 2019 amb Ernesto Valverde a la banqueta, quan els culers van derrotar l’etern rival per la mínima amb un gol d’Ivan Rakitic. Quique Setién va perdre un clàssic al Santiago Bernabéu, mentre que Ronald Koeman ha signat la pitjor ratxa de la història del Barça contra el Madrid amb un ple de derrotes.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Revelat el preu real del fitxatge de Pedri pel Barça
Notícia: Revelat el preu real del fitxatge de Pedri pel Barça
Comparteix
L'exsecretari tècnic Ramon Planes n'ha parlat en una entrevista amb Radio Marca
Neymar, durant la seva etapa al Camp Nou | FC Barcelona
Neymar es confessa sobre els seus intents de tornar al Barça
Notícia: Neymar es confessa sobre els seus intents de tornar al Barça
Comparteix
"Ho vam provar tot, però no va ser possible", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa