Món Esport
Revelat el preu real del fitxatge de Pedri pel Barça

Pedri González és, sense cap mena de dubte, un dels millors fitxatges de la història del Futbol Club Barcelona. El departament d’observadors de l’entitat blaugrana el va descobrir quan jugava a Las Palmas i es va avançar a tots els altres equips d’Europa per fitxar-lo ràpidament. En primera instància va sorprendre que s’executés aquest moviment, ja que ningú no n’havia sentit a parlar, però només va fer falta un partit de Pedri amb el primer equip del Barça per veure que seria un jugador diferencial.

El preu total no arriba ni als vint milions

Ara, l’encarregat del seu fitxatge, l’exsecretari tècnic Ramon Planes, ha concedit una entrevista amb Radio Marca on ha explicat com es va dur a terme l’operació i ha revelat una de les grans incògnites, que és el preu real del traspàs. Planes ha assegurat que “el primer pagament va ser de cinc milions d’euros”. Sense cap mena de dubte, això va suposar una autèntica ganga per al Barça i un dels millors moviments de l’època de Josep Maria Bartomeu. D’altra banda, és cert que hi ha hagut variables pel seu gran rendiment, però Planes assegura que “entre tot no s’arribarà ni als vint milions d’euros”. El valor de mercat actual de Pedri és de vuitanta milions, així que no hi ha cap dubte que es tracta d’un fitxatge superlatiu.

Marco Asensio, clau pel fitxatge de Pedri

Més enllà dels diners, Planes també ha explicat com es va cuinar aquesta operació: “Quan jo treballava pel Tottenham vaig veure un partit de Marco Asensio i el vaig voler fitxar, però el futbol va molt de pressa i el Reial Madrid es va avançar. Com que tenia por que passés el mateix amb Pedri, vam actuar ràpidament”. Ara bé, no tot va ser tan fàcil, ja que, diu, Las Palmas no tenia clar aquest traspàs: “Un element important va ser que hi pogués jugar cedit durant un any”. També destaca que la pressió del mateix Pedri va ser fonamental. El jugador canari va collar el seu exclub “per la seva relació afectiva amb el Barça”, ja que el seu sentiment culer li ve de petit i de família.



Més notícies
Neymar, durant la seva etapa al Camp Nou | FC Barcelona
Neymar es confessa sobre els seus intents de tornar al Barça
Notícia: Neymar es confessa sobre els seus intents de tornar al Barça
Comparteix
"Ho vam provar tot, però no va ser possible", ha assegurat
Ousmane Dembélé, futbolista del Barça | Europa Press
Dembélé vol renovar
Notícia: Dembélé vol renovar
Comparteix
El diari Sport insisteix en què la voluntat del francès és quedar-se al Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa