Món Esport
Neymar es confessa sobre els seus intents de tornar al Barça

L’estiu de 2019 va ser molt mogut en clau blaugrana. Van arribar fitxatges que, suposadament, havien de fer que el Futbol Club Barcelona fes un salt de qualitat i es convertís en un equip que marqués una època. Les arribades d’Antoine Griezmann i Frenkie de Jong, dos dels millors del món en la seva posició durant aquells dies, així ho indicaven. Posteriorment ha quedat demostrat que aquestes dues incorporacions no van tenir l’efecte desitjat, però aquell estiu podria haver estat encara més mogut si s’hagués acabat confirmant el fitxatge de Neymar Jr., que va ser el nom que va omplir totes les portades dels diaris dels mesos de juliol i agost.

Segons les informacions que van córrer aleshores i altres detalls que s’han anat coneixent, el Barça va arribar a tenir un acord tancat amb el futbolista pel seu retorn. Era una operació molt complexa, però totes les peces encaixaven i Neymar estava encantat amb tornar a jugar al costat dels seus grans amics Leo Messi i Luis Suárez. El problema, però, va ser la negativa rotunda del París Saint-Germain (PSG) en tot moment. El club francès no va acceptar cap de les ofertes del Barça, les quals van arribar a incloure una important suma econòmica, més els traspassos d’alguns jugadors com Ousmane Dembélé o Ivan Rakitic. Tanmateix, no hi va haver manera i Neymar es va quedar a París.

El davanter de Sao Paulo no havia obert mai la boca al respecte, però en una entrevista amb el podcast brasiler Fenómenos ha trencat el silenci i ha donat la seva versió sobre aquell estiu. Neymar no s’ha amagat i ha afirmat que “vaig intentar tornar al Barça, ho vam provar tot, però no va ser possible”. D’aquesta manera, queda confirmat que el PSG va actuar com a presó d’or per a ell, tot i que ara ja ha fet les paus amb l’entitat parisenca i ha renovat fins al 2025. A més a més, Neymar també s’ha mostrat feliç per tornar a jugar al costat de Messi, malgrat que no hagi pogut ser al Barça: “Estic molt feliç des que el Leo és aquí”.



Més notícies
Dusan Vlahovic, davanter de la Juventus
Els tres fitxatges del Barça que la pandèmia va impedir
Notícia: Els tres fitxatges del Barça que la pandèmia va impedir
Comparteix
Ramon Planes revela els plans de l'entitat blaugrana abans de l'esclat del coronavirus
Neymar, en arxiu | Europa Press
Neymar explica a quins dos equips anirà quan marxi del PSG
Notícia: Neymar explica a quins dos equips anirà quan marxi del PSG
Comparteix
El futbolista brasiler ha detallat els seus plans de futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa