Món Esport
Els tres fitxatges del Barça que la pandèmia va impedir

El Futbol Club Barcelona és una de les entitats esportives que més ha patit l’impacte de la pandèmia del coronavirus entre els clubs més grans del món. La gestió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu feia que el Barça sobrevisqués temporada rere temporada al límit i que tanqués els exercicis econòmics sense pèrdues, però pels pèls. De cop i volta, la Covid-19 i la crisi que va desencadenar va fer que aquest polvorí esclatés i que la institució culer quedés molt tocada, fins al punt que el projecte esportiu futbolístic s’ha vist clarament minvat a causa d’això. Sense anar més lluny, el llegendari Leo Messi va haver de marxar perquè no hi havia marge salarial per inscriure la seva fitxa.

Però abans que succeís tot aquest drama, el Barça no només podia competir amb els altres grans clubs europeus per als millors fitxatges, sinó que, justament, intentava envoltar Messi del millor ecosistema perquè pogués jugar de la millor manera possible i esprémer tot el seu talent. A la recerca d’això, l’entitat culer va estar a punt d’incorporar el davanter argentí de l’Inter de Milà Lautaro Martínez, segons ha revelat l’exsecretari tècnic Ramon Planes. Ell era l’encarregat dels fitxatges del Barça en la darrera etapa de Bartomeu al club i ha afirmat en una entrevista amb Sky Sport que “Lautaro va estar molt a prop, però després va venir la pandèmia i ho va canviar tot”.

Però això no és tot. Planes ha parlat de dos jugadors més que haurien pogut arribar al Barça si no fos perquè el coronavirus va frustrar tots els plans de l’entitat culer. També eren dos futbolistes de la Serie A, la lliga italiana, i es tracta, concretament, del davanter serbi Dusan Vlahovic, qui actualment milita a les files de la Juventus de Torí i és un dels grans projectes de futur del futbol italià, i Manuel Locatelli, que també juga a la Vecchia Signora. A més a més, Planes també ha explicat que en els diversos canvis d’entrenador que hi va haver després de l’acomiadament d’Ernesto Valverde, l’italià Roberto de Zerbi també va arribar a estar a l’agenda del Barça.



Més notícies
Paulo Dybala, futbolista de la Juventus | Europa Press
L’etern davanter desitjat pel Barça hi podria aterrar l’estiu vinent
Notícia: L’etern davanter desitjat pel Barça hi podria aterrar l’estiu vinent
Comparteix
Paulo Dybala voldria canviar d'aires i fitxar a cost zero per l'equip de Xavi
Leo Messi, acomiadant-se del Barça | Europa Press
El calvari de Messi al PSG, relatat per una veu autoritzada
Notícia: El calvari de Messi al PSG, relatat per una veu autoritzada
Comparteix
Carles Rexach, descobridor de l'argentí l'any 2000, ha parlat d'ell en una entrevista a l'Argentina

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a febrer 23, 2022 | 06:56
    JMMR febrer 23, 2022 | 06:56
    Per sort us van fotre fora!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa