Món Esport
Missatge públic de Puyol per animar Ferran Torres en el moment més oportú

Carles Puyol continua sent un capità del Futbol Club Barcelona. Porta el braçalet gravat al braç. Va retirar-se del futbol l’any 2014 però, tot i això, és un dels homes més culers que hi ha al món i sempre ho demostra. Avui ho ha tornat a fer. Després que Ferran Torres estigués molt desafortunat en el partit d’anada de setzens de final de l’Europa League davant el Nàpols, el de la Pobla de Segur ha llençat un missatge per animar-lo i per tranquil·litzar l’afició blaugrana.

Concretament ho ha fet a Twitter. Puyol ha expressat que Ferran Torres “ens donarà moltes alegries”. I ha tancat la breu piulada amb un clàssic “visca el Barça”. Puyi coneix el patiment que poden travessar els futbolistes blaugranes després de tenir actuacions discretes o no tan bones, en haver estat en la plantilla del primer equip durant més d’una dècada.

Per tant, no és la primera vegada que el català intervé per animar el club que porta al cor. Anteriorment, quan el Barça va empatar al Ramón Sánchez Pizjuán contra el Sevilla, per 1-1, en un partit de Lliga al mes de desembre, Puyol va expressar a la mateixa xarxa social que “anem per bon camí, ara no podem defallir, som-hi Barça”. També es va mostrar alegre amb el primer gol de Gavi, contra l’Elx, amb un “Mare de deu!!!! Quin jugador Gavi!”. També Puyol destaca pel seu compromís pel Barça femení. Tant a Twitter com a la vida reial. I és que la llegenda blaugrana va reunir-se amb la defensa Mapi León, qui prèviament havia anunciat que un dels seus ídols és el mateix Carles Puyol.

Més ànims cap a Ferran Torres

En la línia de la defensa a Ferran Torres, una altra llegenda i a la vegada l’entrenador del Barça, Xavi Hernández, també l’ha animat en la roda de premsa posterior al matx contra el Nàpols tot recordant que “la samarreta del Barça pesa uns quilograms més. Però ha tingut la personalitat de llençar el penal. És encomiable la seva feina. Estic encantat de tenir-lo, i tant de bo jugui molts anys al Barça. Ens donarà moltes alegries. Sempre està allà. Simplement és un tema de tenir fe, d’entrenar. Fem molta finalització a l’entrenament, i Ferran Torres és dels que més gols fa. Sempre ha tingut gol. Té la nostra confiança absoluta, li entraran en el futur, segur”.

A més, encoratja el valencià a “canviar el chip”, i creu que les ocasions fallades avui “no li afectaran. M’hi encarregaré jo i el staff. El diumenge ha de marcar un altre gol, i el proper dijous. És un noi molt fort, autoexigent. Per això ha acabat enfadat amb ell mateix. Però estem amb ell”.



Més notícies
Ferran Lamenta una ocasió fallada contra el Nàpols | Europa Press
Un Barça poc eficaç no pot passar de l’empat contra el Nàpols (1-1)
Notícia: Un Barça poc eficaç no pot passar de l’empat contra el Nàpols (1-1)
Comparteix
Els blaugranes no han pogut aprofitar cap de les oportunitats clares que han tingut al debut a l'Europa League
Ousmane Dembélé, durant el Barça-Nàpols | Europa Press
El Barça trobarà molt a faltar aquest Dembélé
Notícia: El Barça trobarà molt a faltar aquest Dembélé
Comparteix
El francès ha estat incommensurable en el seu retorn al Camp Nou i ha canviat els xiulets per aplaudiments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa